keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

yo u ' v e b e e n i n s i d e , k n o w y o u l i k e t o l a y l o w

Yo! (English below)

Siis oon just tällanen et eka oon vuoden ilman meikkii ja hiustuotteita ja all #natural #beautycompanieshookyouintoconsurism ja sit yks viikko ja BAM hankin kaikki takas ja oon taas ihan jossain muussa elementissä :-D
En oikeesti tiedä, älkää kysykö.
No kuitenki! Tänään on ollut aika ihana päivä. Tai sellanen chilli, kyl te tiiätte.
Käytiin pizzalla duunin ja mun kulmakarva ajan jälkeen ja sit katosin jotenki ihan beauty producsien mustaan reikään. Siis sinne sujahin ihan totaalisesti Krisse kulki mun peräs ja yritti ehdotella mulle ihan jotain höpöhöpö tuotteita. 
Sain tosi paljon tänään tehtyä muutenkin, niinku sanottu oon sellanen LISTA-MUIJA.
Siis kautta aikain mut on tunnettu mun kaveripiireissä lista muijana, koska mulla on aina listoja joita toteutan ja tänään oli listalla ainakin kymmenen (10) kpl asioita ja niin ne vaan lähti eteneen! 
Sain _kaikki_ tehtyy aatteleppas sitä!
Tästä pitäis saada kruunu.

Mut nyt ei kerkee mitää kruunuja lunastaa koska nukkumatti kutsuu!
moiccu!


JA AI HITTO MEINAS UNOHTUU! Laitoin pienen ig-story videon mun workoutista pari päivää sitte. Se löytyy siis ig:n storystä tyylii 24h menkää tsiigaa jos kiinnostaa! se on ihan mini mutta laitoin mun sielusta osan siihen videoon tara_who ig:s (linkki myös tos alhaal)

Hello it is your favorite Scandinavian gurl here!
SO BASIC ME!!! First I am a year without any beauty products and I am all about hashtag #naturalbabe #beautycompaniesstealyoursoul and then in a one week BAM I go and buy all the products and feel fresh and clean :D:D Is it addiction, unstableness or keeping it exciting, you decide!
I have been super productive today, I made a list (hehe you know me) and I completed all the parts of it. In addition to that I went to have pizza and got my eyebrows done. SO yeah you can say it was pretty dope week.


PS. if you want to see my mini-workout in ig, it is in my story like 24hours or so, better hurry up!

love you loads, byeeee

'

INSTGRM // UTUBE // LKBK // PRSCP // TWTTR