keskiviikko 3. tammikuuta 2018

I got no problem but if i do I'ma solve em


Y O !

Kävin eilen ennen salia hakemassa uuden laturin mun pc:hen mun vakiopaikassa, josta ostan kaiken electroniikan täällä virossa ollessani (euronics) ja lampsin suoraan siellä odottavan sankarin syliin (en kirjaimellisesti.) Käytiin keskustelu joka meni kutakuinkin näin:

Tara: moro tarvin uuden laturin mun läppäriin tällasen samanlaisen...
Ystävällinen euronics myyjä: no onkos sulla se läppäri mukana, meidän pitää testaa, että se toimii siinä, kun meillä ei myydä ollenkaan asuksen alkuperäsiä..
Tara: No ei ole mitään läppäriä mukana, mä nyt jotenki kelasin et tää laturi riittäis
Ystävällinen euronics myyjä: Joo ei se kyl riitä, pakko ois testaa sitä, ettet turhaan osta sitä
Tara: No en mä kyl nyt ala sitä hakemaan. Mitä voi tapahtua jos mä nyt vaan sit kuitenki elän reunalla ja ostan sen?
Ystävällinen euronics myyjä: No et kyl ala mitään latureita nyt osteleen koska sitten se ei sovi siihen ja sit oot maksanu joku 50 euroo turhaan ja siinä sitä sit ollaanki
Tara: Mutta tietokone ei voi mennä rikki?
Ystävällinen euronics myyjä: Ei voi. Niissä on nykyään sellanen asdadadafafafaasdas-energia-patentti-systeemi-en-ymmärtänyt-tätä-osaa-itse.
Tara: AAaaaaAA no jos mä nyt kuitenki ottaisin sen. Living on the edge 2018!!!
Ystävällinen euronics myyjä: Nojaa...joo...Millanen se sun tietokone on, et mikä malli?
Tara: Tota se on sellanen harmaa... aika pieni.. Asus... sen mä taisinki sanoo jo. Sellanen aika kevyt
Ystävällinen euronics myyjä: [kävelee läppäreille] no näytätkö vähän miltä se näyttää
Tara: No tältä. Tai ei se kyl ihan. Tää!! tällanen. No siis ei kyl todellakaan oo mut sellanen pienempi!! se on harmaa!!! tai musta. Siinä on kosketusnäyttö. Ostettu joskus kaks vuotta sitten. Tai kolme. Tai en nyt kyl ihan...
Ystävällinen euronics myyjä: Aa ok! No tässä ois tällanen laturi jossa on kolmekymmentäyhdeksätuhatta eri päätä!
Tara: Joojoo tää se on. Kuule mul on hyvä intuitio tästä. Mä otan tän. Siis näyttää ihan siltä et nyt nappaa. tää se taitaa olla. Tosi hyvä intuitio. Otan tän. LIVING ON THE EDGE 2018!!!!!
Ystävällinen euronics myyjä: Jos nyt kuitenki pidät sormet viel ristissä ennenku laitat sen sinne läppärii... living on the edge.. 2018...
Tara: LIVING ON THE EDGE!!!!

menin himaan ja iskin kaikki kaksikymmentäyhdeksäntuhatta päätä kiinni.
Ei toiminu.
En menettänyt kuitenkaan toivoa, koska mulla oli kova luotto vuoteen 2018.

Ja kuin jumalan sana.
viiminen, 
se viiminen pää


no se oikeen sopinut se on vähän löysä mutta kyllä se lataa!!!!

Muuta uutisia: oon käyny kovasti salilla ihan hulluillu siellä ja sitten myös töissä ja öö viime yönä taas oli kummituksia mun luona mutta näistä jutuista myöhemmin lisää m o i c c u !

// Yesterday after work I went to buy new laptop charger and I didn't get the memo that I was  supposed to have my laptop with me in order to get the charger and to be sure that it will fit my laptop. After having a discussion with the customer service assistant I decided to live on the edge 2018 and just buy the charger without trying it beforehand. I was very trusting toward my new laptop charger but the customer service assistant wasn't so sure about my decision just to buy one blindly. Because, first of all, I didn't even remember my laptop model and secondly, he didn't want me to pay 50 euros for nothing. I went home and started to try all the different plugs that came with the charger. It had like 30000 different ones and I tried 29999 and none of them didn't work because they didn't even fit my laptop.
But can you guess what?
I didn't lost my hope, because I trust this new year.
the last one.
the very last one.
Well, it didn't fit properly.
But it loads in right position still.

in your face!!!!

other hot news: I have been working out like a crazy person, all my muscles are sore and also ghosts were again yesterday at my apartment but that is another story b y e!


INSTGRM // UTUBE // LKBK // PRSCP // TWTTR