tiistai 26. joulukuuta 2017

All this ice I need a freezer


                                                                           m o i c c u
                                                                              h o l a

1. Seuraava henkilökohtainen tavoitteesi? What is the next goal you have in your life?
Tiedättekö, oli kuulkaas semmoset ruokakestit noi joulunpyhät, että seuraava tavote vois vaikka olla se, että tossa uudenvuoden jälkeen vois hylätä hetkeksi ylimääräsen sokerin, nukkua pitempiä unia ja olla vaikka presenssissä siinä hetkessä. Ja muutenkin mä haluaisin olla enemmän läsnä kaikissa jutuissa mitä mä teen, koska olen nykyään läsnäolo-muija. Tämän lisäksi muut tavoitteet ovat ottaa haltuun koko maailma, pysäyttää ilmaston lämpeminen sekä keksiä ja toteuttaa teleporttaus. You know, due this crazy Christmas fest I have been eatin more food that I have eaten my whole entire life. And let me tell you it is great! it is better than great. But I miss already a bit my healthy habits. i.e recude drinking, cutting additional sugar, and sleeping more! And one thing I really want to do, is to be more present in this moment. Beause I am zen woman. Or maybe I am not, but it would be a dope goal. Other goals include taking over the world and dga. 
2. Lempituoksusi? Your favorite scent?
Okei tää on nyt kuulkaas aika paha. Koska ensinnäkin, mähän olen sellanen tuoksu muija, että tykkään kaikista tuoksuista ihan liikaa. Siis musiikin ohella tuoksut on kyl aika tiukka juttu. Niin nyt on kyl paha, mut sanotaanko, että kahvin purujen tuoksu on aika käripäässä, MUTTA sitten on myös muutaman ihmisen tuoksu, jotka on lähellä sydäntä ja aurinkorasva!!! siis no place like smell of sunscreen to make my feel like Greece home. Oon kyllä nyt aikamoinen hupi-akka kun tällasia vastauksia annan. Aika vaikeita kysymyksiä. Ei vaan mun haastattelussa ollut näin vaikeita kysymyksiä. Some people, fresh coffee and sunscreen because it makes me feel like living in Greece all over again.  
3. Milloin liikutuit viimeksi? When was last time somehing got you in tears?
Oon aika liikuttuva muikkeli, eli siis liikun paljon. Viimeksi liikutuin junassa kun ymmärsin, että yksi kasvamisen vaikeimmista prosesseista on tajuta se, että ei kaikilla ihmisillä ole samanlainen sydän kun sinulla. Muita liikutuksen kohteita viime aikoina ovat olleet; mun ystävän päättäväinen ote olla päästämättä mua darkille puolelle, mun veljen pojan lahjapakkauksen avaus, oman lahjapaketin avaus, vanhan tutun jälleennäkeminen, uuden tuttavuuden vuolaat kehut SEKÄ klassinen; Jamie Oliverin kokkiohjelma. Kyllä. Älä kysy. I am kinda cry baby. Or I am not even kinda, I am a cry baby. Lately the things that have made me cry include for instance; my friend determined attitude save me from a darkside, my nephew's pure joy when he was opening his Christmas gift, me opening my own gift, re-uniting with old friend, and the most classical one; crying while watching jamie oliver's cooking show. Yes. It is true. Don't ask. 
4. Kaupunkiloma vai rantaloma? Beach- or city vacation?
Haluaisin kovasti disneylandiaan TAI Jordaniaan, tai sinne Afrikkaan. Muulla ei niin väliä. I would like to go to Disneyland, or Jordania OR to Africa. The other things doesn't matter so much.  
                             INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER