maanantai 10. heinäkuuta 2017

I took all my things that make sounds the rest I can do without

H å l l a !
Tiedättekö kelasin etten oo pitkään aikaan kirjottanut ihan vaan suomeks nii nyt vois olla jees aika.
Viime aikoina on tuntunut siltä, että päivässä on vaan kolme tuntia. Siis ihan totta, tätäkö se kun jengi puhuu, että mitä vanhemmaksi varttuu sitä nopeampaa aika menee. Olen juossut paikasta toiseen, ja ollut rönsyilevä, mutta suloisella tavalla.

Viime aikoina olen myös katsonut vähemmän youtube videoita ja tehnyt enemmän. Olen unohtanut kellon sekä kotiin, että mielestä ja heittänyt kaikki rutiinit nukkumaanmeno ajasta kolmen tunnin ruokaväliin huis helkkariin. 

Olen ajanut autolla hyvää musaa kuunnellessa, viestitellyt paljon, nauranut, lounastanut ystävien kanssa, katsonut auringon laskua, näppäilyt kahdeksan tuntia päivässä tietokonetta, syönyt kirsikoita, pelannut tietokoneella, unohtanut täysin kaikki vanhat kohinat, yrittänyt vakuuttaa että minusta ei sinulle ole hyvää seuraa, ollut onnellinen, peloissani mutta en yhtään stressaantunut. Tehnyt pannukakkuja, leiponut duuniin (lol mitä en koskaan tee), ottanut uusia tatuointeja, matkustanut, kuunnellut musiikkia, istunut mun asunnon ulkoportailla, avannut oven kauniille naapurille, hymyillyt vastaantulijoille, mennyt parisuhde väkivallan väliin, valvonut viiteen aamulla, nukkunut tunnin ja mennyt duuniin, kuunnellut live musiikkia, pyytänyt jotakin lähtemään ja kuunnellut hömpötyksiä. 
Olen ollut onnellinen, peloissani ja nuori. Lukenut musa haastatteluja sekä hymähdellyt ruisrokissa olleiden snäpeille. Olen ollut järjettömän ihastunut, tai oikeastaan rakastunut, mutta sitähän ei nyt koskaan voi ääneen kusikutella, joten se kannattaa tottakai ufo kielel skriivata blogiin :-D 

Some on monella tapaa ihana paikka. Ja siksi tänään äidinkielellä kirjoittaminen tuntuu kivalta, koska musta tuntuu että meillä on tällainen semi suloinen salaseura kun voin ainakin jokseenkin näitä juttuja kirjoittaa tänne vaan tällä kielellä. Yleensä kun on ollut jotain jutun tynkää, en mä ole sitä halunnut kirjottaa missään nimessä, koska jotenkin siitä pelkkä vihjailu on saanut mut kelaamaan että mitäs sitten jos kaikki ei meekkään niinkuin leffoissa. No sehän vasta olisikin melodramaattista!
Naurattaa.
eiku aikuisten oikeesti jos kaikki menneepi päin prinkkalaa, voin ostaa banjon muuttaa kuubaan sekä unohtaa suomen kielen alkaa myymään cocacola zeroo rannalla ja iskeä turisteja. hups sehän olikin mun elämä kaks vuotta sitten miinus coke
Nyt oikeasti ei haittaa. Kattokaa nyt tällainen hetkessä eliä musta on tullut. Mies on komea, huomaavainenn älykäs ja ihana. Jos tää menee seuraaville leveleille meitsi lupaa kuulkaas pitää esittely-hetkosen teil!!!11 mut koska meitsin elämäshän ei mikään oo m-easzy breezyy niin mukana täytyy olla ain muutamii muuttujii, ja siksi syy miksi tätä skriivaan täl kielel ja ihan vammasesti ettie kookle kääntäjä nyt lähtis auttelee kethää. Yritin täsä kuulkees säästellä kaikhia osa phuolia syrän suruilta ku näi mine kirjottelempi.
'
Tää on ehkä ollut mun elämäni kesä. Tai siis onhan se vieläkin, mutta tähän asti. Eikä siis kenenkään naisien tai miehien takia, vaan ihan vaan elämän takia. Silmät on olleet harvinaisen kuivat viime aikoina ja suu kaareva. 

Ehkä siksi, etten ole enää ollut flunssassa, ehkä siksi että porukka mun ympärillä on myös douppia.
Tai ehkä siksi, että ulkona on sata astetta lämmintä.
En tiiä, mut sen mä tiedän, että tätä aikaa mä tulen myöhemmin lämmöllä muistelemaan,
"niitä Tallinnan hyviä vuosia"
Käytitko google kääntäjää? u r an idiot but i also like u. se nimittäin kääntää tän ihan väärin :-D
kysy minulta tänään ja minä kerron sulle sanasta sanaan mitä tässä lukee,  mun  jake pauler. oot liian viisas, ha