torstai 1. kesäkuuta 2017

i a m s o r r y


Mä haluan pyytää anteeksi sitä etten välttämättä ole tällä hetkellä maailman paras ystävä, rakastaja, tanssia tai bloggaaja. Mä olen tällä hetkellä vaan niin sairas, ja mä koen iltaisin sellasta kipua mun kurkussa mitä en oo koskaan ennen kokenut. Miten surulliselta se kuulostaa iltaisin kyyneleet valuen odotan unta, että olo helpottaisi. Muut ajat elämä on helpompaa, mutta illat ovat hankalia.

Kirurgi joka mun kurkun operoi kertoi, että arpi näyttää hyvältä, ja muutenkin kurkussa kaikki näyttää hyvältä. Mutta kyllähän mä nyt itekkin sen osaan kertoa, että jos melkeen 8 viikkoa olen kipeänä kurkusta, kaikki ei ole hyvin. Mä tarvin tällä hetkellä jonkun joka laittaa mut muihinkin testeihin kun siihen, että katsoo mun kurkkua valolla. Mä myös tiedän et seuraavaks multa operoidaan ne nielurisat vihdoin! Kun asuu ulkomailla yksin, elämä on vähän vaan hankalampaa, kun ite pitää varmistaa, että kaapissa on ruokaa ja kun lääkkeet loppuu kesken sä olet se joka itse niitä lähtee hakemaan pysyit sä pystyssä tai et. Tällä hetkellä mä väsyn tosi helposti, mutta alaselkäkipu helpottaa mineraalipusseilla.

Joten luonnollisesti nyt ei hetkeen tuu workout materiaalia, koska nyt on pakko huutaa pelipoikki, ja avainsanat tällä hetkellä on päivä kerrallaan. Ne nimittäin sulautuvat yhteen sokeaksi jonoksi.

Joten anteeksi jos en aina vastaa puheluihin, tai soita takaisin, tai pääse esiintymään tai muuten vaan olemaan minä. Tällä hetkellä joka aamu on kunnon preppaus, että jaksan edes lähteä tekemään jokapäiväisiä toimia. Mutta ootte silti tärkeitä ja ihania.

I think there is a need for me to say sorry to be maybe not the most glorified friend, lover, dancer or blogger currently. The thing is that I have never been this sick in my entire life, The pain I experienced yesterday in the evening in my throat is incredible. How sad it sounds, I cry myself to sleep because the pain gets evening so bad. Other times it is better.

I visited hospital and the surgeon said the scar in the throat looks fine and all looks fine, which is good of course. But he also suggested me to go more surgeries. I need someone also to run blood tests to tell me what the hell is going on. Even though, it might look find and dandy but I can say that it is not normal to have throat pain so bad you hoped not to exist in that moment. I know that I need help from someone who will run the tests and eventually cut my tonsils. But sometimes here living alone abroad it is more difficult to function, when you get exhausted only by walking. And when the medicines or food run out you are the who needs to get them, whether you feel like able to do it or not.


So I am not able to provide for future weeks any workout related material, because now it is time to heal. The key words are day after day, because my amigo I can tell that I can not divide them anymore one from another.

So sorry for not answering always calls, or being able to support you my best friends now. I need to take care of myself first. Because every day now is fighting battle to get myself together to be able to perfom everyday tasks. I love you. be safe.

                   
                                                 INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK