torstai 8. kesäkuuta 2017

Feeling l o v e d & being comfortable in your own s k i n

m o i  c c u
minä siinä! 
Oravanpyörästä poissaoleminen on laittanut mut hymyilemään enemmän. Ei sellaisella tavalla, että mä koskaan luopuisin mun fitness elämästä, mutta tavalla miten muut ihmiset on saanut mut tuntemaan.
Ihan hiton hyvälle. 
Mä olen sairas, mutta onnellinen.

Mä tunnen oloni ihan älyttömän hyvälle mun omissa nahoissa tällä hetkellä. Musta tuntuu niinkuin mun koko kroppa laittaisi kaiken peliin, että pystyisi säilyttämään sen kaiken työn mitä on viime vuosina tullut tehtyä.  Musta tuntuu et mun tukka on kasvanut tajuttomasti, mun hymy on aidompi kun aikoihin ja mun sielu lepää kallioilla (ja kukkuloilla :DDDDDDDD)

Tämä vuosi on ollut omistettu sille, että voin juhlia itseäni. Kaikkine niide puolineen mitä olen painanut alas ennen. Ja luulen, että mä tykkään siitä. Ja se näkyy myös ulospäin. Tässä mä olen hölmönä ihastuneena (elämään ehkä), raakana kun mikäkin. Rakastuneena siihen tunteeseen, kuinka paljon välittäviä, älykkäitä ihmisiä mun ympärillä on.
Minä olen älyttömän onnekas.
Koska te olette osa mun sisäpiiriä.

Mä olen galakseja täynnä oleva muikkeli. Enkä ole päästämässä siitä hevillä irti.
ps. Huomasin et jenkeistä sikana uusia lukioita. who dem humans man

being away from my treadmill has me to smile more. Not in the way that I would never ever give my own fitness towrded life, but the way how people have made me feel. And it feels so damn good. I am happy. 
I am sick but I am happy.

I feel incredibly comfortable in my skin. I feel like my body is putting all the effort to maintain the hard work in gym and it is embracing the laid-back person too. I feel like my hair has growth so much, my smile has never been so real and my mind in peace. 

This year was dedicated to embrace myself. 
All the odds and everything I put away previously. 
And there I was, raw as hell. 
I have been letting people closer to me. I have been so damn happy to someone text me every single day to say I care about your health and that one day you will be alright.


Even my worse, people have made me laugh. 

I am incredibly lucky human.
I have this great opportunity to meet all these wise, intelligent and loving people. 
I feel humble, calm and peace.
And I know everything will workout just like fine. 
And I believe everything meant to be will be, and what won't had meaning as well.
I am filled with galaxies and I know I won't let them go easily.

And it is odd in this situation.
I enjoy every s i n g l e day, and I bet that is the something we all have been looking for. 

ps. I just notice there are so many new people reading my blog in USA what's up lads welcome!!!! I wonder how you found me. Nevertheless I love you. Lez be friends!!!!
                                                          INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK