maanantai 8. toukokuuta 2017

Mä käyn lenkil neljänä iltana viikossa, et jaksan nousta töihi kuutena aamuna viikossa. Minä ja työ, me ollaa avioliitossa.

where you pump at


VIHDOIN! Gymille palaaminen tapahtui se oli euforiaa! Ennenkun kerron lyhyesti meidän viikonlopusta, puhutaan vähän fitness jutuista.

Kattelin tässä vanhoja kuvia ja materiaalia viime vuodelta samaan aikaan ja pakko sanoa, että mulla onnistui kyllä hyvin tuo fitness puoli. Mähän bulkkasin ihan urakalla (i.e söin kaiken proteiinin mikä silmiin osui) talven ja kevään tullen karsin vähän makroja, ja kroppa kyllä digaili siitä! Luulen että ens kisojen jälkeen teen saman jutun joulun tienoilla. 

Nyt kuitenkin mä olen keskittynyt siihen astetta puhtaampaan syömiseen, ja se on tuntunut hyvältä myös. Sitten viikonloppuun! 
Raine kyläs

Elikkäs tällanen muikkeli ilmesty kuulkaas satamaan viime torstaina, ja meillä oli luultavasti koko maailman historian railakkaimat bileet eli LENSSU BILEET! Oltiin kumpikin niin tukossa, että nähtiin parhaaksi vaihtoehdoksi vaan levyttää, safkaa ja ottaa jekkua vähän illalla ja se kuulkaas toimi. Käytiin myös vähän Reedessä ja Kalamajassa meidän olojen ehdoilla. Pakko kyllä sanoa, että kyllä se tiimi sairastaminen voittaa aina yksin murjottamisen. Siinä ei muutama afta paina kun tällanen kultakimpale on vieres. 

Nykyään valitsen mun vaatteet ihan puhtaasti sen perusteella mikä sointuu mun hissin kans yhteen. 

<3. 

Oon tän päivän vielä virossa ja sitten menen pistäytymään business&pleasure matkalla Suomessa. Vr how I miss you! 
//Finally I got back to the gym. That amount of euphoria. It felt unreal, let me tell you. I had quests from kokkola at my babe cave during the past weekend. We both were flu and tired so we had the best parties ever, i.e naps+jägermeister club for three days. It is incredibly how happy you can be with someone so dear, without any additional super duper extreme things to do. Sometimes wine, dine, couch and two flu girls are enough. 

I just took a look to my old pictures from last year and I feel like my last fitness season was really good. I made loads of effort to bulk during the winter time, and when the spring came I reduced mt macros a bit and I felt really healthy happy and alive. I think I will hold a bulk season next winter as well, but now I will continue focusing on eating a bit cleaner than I usually do, because I tend to like it currently. I hope all is good with you guys. 
                                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK