maanantai 22. toukokuuta 2017

If I ever dissapear, Best believe I'm comin' back


M O I C C U !


Mitä hunajakilpparit? Mun viikko oli _crazyhh_ tapahtui niin paljon kaikkea neljässä päivässä.
Tässä kuvia ja kuvatekstejä random järjestyksessä (because I am professional blogger :-D)
How are you?! My week was _crazy_ so many things happened during four days. Let’s see what!

Oon päivittäny mun instaa hulluna liikaa! I have been updating my instagram way too much
Näin ystävää satamassa kolmen minuutin varoitusajalla ja laskettiin, että ollaan oltu 7 vuotta ystäviä. I saw my old ass friend  at the harbor and we calculated we have been friends 7 years.

Olin todella kyllästynyt. En mä kesää vihaa, tai kuumuutta. Mä vihaan sitä kesän tuomaa epävarmuutta, ja sitä että kaikki lähtevät. Mä joudun tehä puolet enemmän töitä. Pitää tuntea kauheeta syyllisyyttä jos ei ole koko aikaa ulkona.   I had have just enough. I don't hate summer. I just hate the feeling summer makes me feel: everybody leaves, my routines are not the same. I need to work double more. I feel quilty if I am not spendin my whole leisure time outdoors.
Neljän puhelun, kiristyksen sekä kiesaamisen jälkeen kuriiri toi pitkään odottaman paketin  After 4 angry calls to fedex delivery guy finally brought a very waited package to me 
Mun sisko joka ei ole mun sisko joka silti on mun sisko tuli tallinnaan. My sister who is not my sister but is still my sister came to Tallinn
Meillä ei ollut kunnon tanssitreenejä, joten treenasin tuplat salilla. We didn't have any dance trains so I trained twice more at the gym. 
Menin bileisiin, otin kunnon irtioton jonka jälkeen oma elämä yhtäkkiä tuntukin aika kivalta. I went to house parties and had good time. Afterwards my own casual life felt so much more amazing :D
Tulin himaa bileistä, ja tää oli se kuva minkä lähetin mun ystävälle, koska se halus tietää et pääsin turvallisesti himaa. Älä kysy enempää. Mun persoonallisuus yhdessä kuvassa. I came home from the party and sent this to my friend in order to tell her that I AM SAFETY AT HOME. I can not eloborate any more, don't ask. My personality described in one pic.
Tajusin, että mä olen erittäin vaikea ihminen rakastaa, koska ihmiset mun ympärillä aina ensin tulevat muutamaksi vuodeksi ja sitten lähtevät maailmalle, tai paljastuvat hulluiksi. Jotenki salee hirveitä traumoja jääny kaikista petetyistä lupauksista ja menetetyistä ihmissuhteista, mutta ensimmäistä kertaa ikinä en viskannut vaan kädellä asioita pois vaan kerroin miltä oikeesti tuntuu. Ja yhtäkkiä mulla oli kourallinen vastauksia, sympatiaa ja "Ja mä oikeesti on pahoillaan sen ihmisen puolesta koska se ei enää saa viettä aikaa sun kanssa". Se sai mut itkemään (ja onnelliseksi) Olen silti bäd bitz vakka itken joskus. en oikeasti. no okei olen mä. I was cute but psycho. 
The next day
Tallinna on ollut niin lämmin! Tallinn has been so warm man


                                          INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK