keskiviikko 3. toukokuuta 2017

I am not the only traveler Who has not repaid his debt

M O I C C U
Mun rakkaat internet ystävät!

10 päivän antibiootti on loppu ja niin alkaa olemaan mun kärsivällisyyskin.
Tauti senkun muuttuu mitä ihmeellisemmäksi.
En vielkään ole täysissä voimissani. Kannan mun gymi vaatteita mukana kuin hullu ihminen vaikka tiedän etten voi mennä sinne.
On niin paljon ikävä gymiä.

Ensimmäinen viikko meni vaikeasti, toinen meni luovuttaessa ja hyväksyessä, ja nyt vaan masentaa.
Joka kerta kun alan tapailemaan uusia ihmisiä jotain tällasta tapahtuu.
Pari vuotta sitten jouduin kamalan bakteerin kohteeksi, viimeksi ensi deitit päättyivät siihen ambulanssi kyytiin ja nyt olen 2 viikon flunssa kierteessä.
Ihanaa että ihmiset näkevät sen oikean minän! aktiivisen ja sporttisen Tarben.

Viimeisen kahden viikon aikana olen....
* Katsonut kaikki maailman youtube videot, sarjat sekä elokuvat
* Juonut vahingossa viiniä ja tajunnut että sitä ei olisi saanut tehdä ja kärsinyt seuraamuksista
* Käynyt sairaalassa kaksi kertaa
* Ollut enemmän väsynyt kun koko mun elämän aikana yhteensä
* En ole pystynyt nukkumaan kuin 4 tunnin putkissa
* Ottanut erinlaisen asenteen velvollisuuksiin
* Katsonut matkalippuja Afrikkaan
* Harkinnut muuttamista Afrikkaan
* Maannut kuudennen kerroksen sängyllä katsellut puolta kuuta ja kuunnelut kitaran soittoa ja kelannut miten joku voi osata soittaa kitaraa makuultaan niin hyvin :D wtf mä en osaa edes kirjottaa koneella makuultaan
* Nauranut posket kipeiksi
* Ollut duunissa ja koulussa
* Katsonut Felixin 5 tunnin live streamiä
* Ollut Nordean asiakaspalvelu jonossa yli 30 minuuttia ja luovuttanut
* Kaatanut suolavettä suoraan nenää useasti
* Yrittänyt pysyä positiivisena
* Yrittänyt (en onnistunut) pitää suuni kiinni
* Kirjoittanut notebookkiin sellaisia asioita joita koskaan en osaisi sanoa ääneen
* Syönyt enemmän buranaa kun koko mun elämän aikana
* Yrittänyt nähdä valoisan puolen ja tehdä juttuja joita mulla ei ole silloin aikaa tehdä kun käyn gymillä etc.

Toivottavasti teidän viikot on ollu vähän parempia :>
ps. Kiitos siihen private youtube video grouppiin liittymisestä. Ihania viestejä laitoitte, ja kaikki on tulleet perille, olette listalla  ;> Ja tosiaan kun aiheutti hämmenystä niin tosiaan kaikki on todella tervetulleita sille sähköposti ketjulle. Asia on niin, kun olen tällä alalla ja kisaan vielä, mun on pakko vähän filtteröidä mitä asioita mä voin julkisesti jakaa (esim mitä musta näytetään googlen haussa) ja ne tarinat on sellasia et mä en halua et jengin eka video mitä musta näkee on niin henk kohtanen, joten sen takia ne videot on vaan saatavilla sen linkin takaa. Eli kaikki on siis tervetulleita rinkiin, eikä tarkoitus ole syrjiä ketään :D Jotenki tosi symppistä et multa kysyttiin "en tiiä oliko se tarkotettu mulle" TOTTAKAI OLI HÖPSÖ. olette yhtä rakkaita kaikki mulle. Otan vielä tän viikon ihmisiä rinkiin. täytä kaava tästä.