maanantai 24. huhtikuuta 2017

We can vibe out for tonight Stepping outside for a light


H o l ta   y s t ä v ä t  //  H o l a   F r i e n d s !

Tollee lavalla olon jälkeen on hyvä tulla sairaaks. Mulla on neljä viikkoo ollut sellanen on-off flunssa, mutta viime lauantaina se sitten iski kunnolla. Perjantai iltana tunsin jo sellasta kutinaa kurkussa, että tiesin pelin olevan ohi. Niinku tiedätte, mulle harvoin nousee kuume vaikka ebola olisi. Kestän päänsärkyä, lihassärkyä, nuha nenää ihan mitä vain muuta kun kurkkukipua. Kun pöpö pääsee mulla kurkkuun niin tarvin aina antibiootteja ja lääkäriä
//After stage time is the perfect time to get the flu! I have had this small flu-like 4 weeks already, but on Friday evening my throat was tickling so much I knew the game is over now. I really rarely get feer even though I have bad bacteria in my body. I can handle everything from head aches to a runny nose, but as you know already, ones it gets to my throat game is over and I need antibiotics every time and a doctor because it is so bad. 


Heräsin neljältä ja lähdin sairaalaan hakeen lääkkeitä. Olin ainoa ihminen "jonossa" mutta jouduin odottamaan melkeen 5 tuntia samalla kun henkilökunta joi kahvia, kävi röökillä ja luki lehtiä näillä samoilla penkeillä :D:D:D:D:D:D viimeks ku olin samassa mestassa, lääkäri syytti mua sen puheen salanauhoittamisesta :DDD
//I woke up 4 am and went straight to the hospital. I was the only one there but had to wait almost 5 hours in a "line" :DDDDDDDDDD last time I was in some Estonian hospital a doctor accused me of "recording his speech" which was ridiculous. MAAN I SWEAR TO GOD I JUST WANT THE ANTIBIOTICS AND GO HOMEEE :D

Onnellinen antibioottinainen. Kun mun odotukset ei ollu kauheen korkeella lääkärireissua varten eli hospital reissu ollut ollenkaan niin traumatisoiva kun viimeks. Tajusin myös, että ompas mulla paljon kivoja ystäviä ympärillä. Yksi soitti ja varmisti, että kaikki on ok, toinen watsappasi, yksi laittoi facebookissa viestiä, iskä antoi henkistä tukea lauantai aamuna puhelimen välityksellä, yksi halusi tuoda turkkilaista soppaa, ja sen sellaista. Ootte ykkösiä. Mistä te kaikki ihanat enkelit olette ilmestyneet? Muistan miten kaksi vuotta sitten olin sairaana ja niin yksinäinen :D ihanaa huomata, että tällaisia ihmisiä on ympärillä.<3.
//Happy antibiotic woman. My expectations weren't high, so the doctor excursion wasn't too traumatic :D While being sick I truly understood how great people I have in my life. One called me after hospital trip and made sure I am ok, one offered to bring me soup, one watsapped me, one send messages through facebook, my dad was emotional support via phone. You are the best guys. How different it is now than compared to couple of years ago. <3.

pari joogaa
vähän jumppaa meinaa olla iksu
Kävin ennen flunssaa laittamassa mun kulumat kuntoon. Nyt tuli hyvät.
//Before getting sick, I went and got my eyebrows done. They are dope.

"ylläri surprise"

Loppuun vielä muutama sekalainen kuva. Mun ystävä just läksytti mua, että hän tietää että nukun sellasia 4 tunnin unia vaan ja en lepää tarpeeksi. Kyllä mäkin sen tiedän, mutta kun elämä on vaan niin jännää! Haluan niin kovasti sitä vapaa-aikaakin ettei kaikki aika mene kouluun ja duuniin pelkästään. Mä myös huomaan että joka aamu mun ihan ensimmäinen asia mikä mulla on mielessä on joko työ tai koulu juttu. Se ei ole jeba ja kertoo jotain mun stressi leveleistä. Pitää varmaan alkaa meditoimaan.
Tai lähteä afrikkaan.
Nyt lähden ottamaan nokoset!
ADIOS!
//Couple of extra photos only for you my friend. My friend told me that she knows how less I sleep and I do not relax enough. I totally agree with her, but what can I say the life is so amazing! I want to have free time also!! I have noticed that every time I wake up in the morning my very first though is related to school or work. It is not good, and tells something my stress levels.
Maybe I should start meditating.
Or go to Africa.
Or both.
Now I am off to take a nap. 
ADIOS!

see our newest dance routine(my favorite), choreography by Anastasia Dworkina
Katso meidän uusin rutiini! Kuvattiin viime viikolla.

ps. Lähetin just mun managerille allekirjotetut paperit seuraavista kisoista. Mut siitä lisää myöhemmn. Btw, I just send signed papers to my manager about the next competition I am going to do.