tiistai 25. huhtikuuta 2017

The Center of The Universe


Moikkamoi // SALAM

Tällä hetkellä menossa britney 2007 nervous breakdown potenssiin yheksäntoista :DDD
Olen ollut nyt saikulla perjantaista asti, mutta on ollut silti asioita joita olen joutunut tehdä, ja huomaan aamuisin herääväni hengen haukkomiseen ja siihen, että ekat asiat jotka mun mielessä on ovat et mun pitäis olla siellä, täällä, tuolla.

Ei kuulosta kovin parantumisprosessilta.
Vehen meinaa turhauttaa kun pitää olla yliopiston (joistakin) ryhmäprojekteista johdossa joista ei halua ja sun ryhmä on yhtä innokas kun pussilinen kiviä.
Oon aina miettinyt miltä itsestä tuntuis olla sellanen siivellä eliä joka nappais hyvän arvosanan vaan lopussa :__D
Eilen kun puhuin kurssikaverin kanssa puhelimessa ja kunnon vesiputouksen jälkeen tajusin että olo on ku seppo taalasmaalla sen suppo käyntikortit tilatessa.
Eli traaginen.
//Currently I am having a mental breakdown like Britney back to 2007. I have been having a sick leave from Friday, but there have been things I need to conclude despite the fact I should rest. I have fight justice to students over emails and it is consuming. I woke up everyday catching my own breath, and my first thoughts are: I should be there, or there, I can not sleep, so stressed out, much stress wow.
Doesn't sound loads of recovery process to me.
Yesterday when I spoke with my coursemate via phone I understood it is enough.

Eilen päätin viheltää pelin poikki.
Lähetin watsapp viestin kaikkiin projekteihin missä oon messissä, että nyt muikkeli ottaa täyttä vapaata. Mulla on ollut viimeksi täysin vapaa viikonloppu jouluaattona.
Mä olen helkkarin kakskymmentä-neliä vuotta eikä mun kuuluisi tämän ikäisenä kyllä tuntee älyttömää syyllisyyttä siitä jos muutaman päivän joudun olemaan duunista, koulusta, tai mistään muustakaan projektista pois. Mä vastaan viesteihin joka lauantai iltaisin tunnin varoitusajalla jos tarvetta on.
//I sent a watsapp message to all projects I am involved which said I need to have proper recovery time. I am 24 years old and it can not be true that I have to stress so much of my life that I can not have a proper sick leave for couple of days without galaxy's falling apart.

Olen myös käynyt ydinsotaa sähköpostiviestien välityksellä, ja päätin että nyt siihen tulee loppu.
Vaikka stressilevelit sekä flunssa levelit ovat vielä korkeammat kun eiffelin torni, lupaan yrittää rauhoittua ja parantua.
Tällä hetkellä terveys on tärkeämpää kun mikään muu.
Jos koko universumi sillä välin tuhoutuu, olkoon se sitten galaxin tahto.
Mä lähden nyt henkisesti balille.
//Even though I am currently more stressed than a president candidate  I promise to do everything to get rid of this stress and flu. I am also done with nasty emails.
My health is now more important than anything else.

If the whole universe falls apart meanwhile, it can do so.

Now I will go in my mind to Bali!

Moriens!:D Cheers!


                                                        INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK