lauantai 15. huhtikuuta 2017

REFLECTING BACK HOW FAR I HAVE COME
Nämä viimiset kymmenen viikkoa ovat olleet ihana matka. Kisatouhojen lisäksi on aikaa ollut treenata hyvin keskittyneesti salilla. Tuntuu hassulta, että ihmiset tulevat gymillä kyselemään kisoista ja sain DM viestinkin facebookkiin, että missä bikini sarjassa oikeen viikonloppuna kisaat.
Imartelevaa.

Sain tällä viikolla paljon kehuja siitä kuinka hyvin mun jalat ja pakarat on kehittyneet. Se sai mut selaamaan vanhoja kuvia ja miettimään kuinka kauas mä olen tullut. Tosiaan näiden kymmenen viikon aikana on tullut treenattua tanssia ja opittua koreota mutta on myös tullut 100% tyytyväisyys kroppaan taas. Oon siellä mun happy weight:issä. Eilen kun katoin mun kuvaajan ruudulta otettuja kuvia tajusin, että ehkä se kyykkääminen onkin mennyt ihan perille.

Eilen tosiaan pompin miinusasteilla bikineissä ulkona muutaman tunnin joten tuli sellanen suomi-sisu-ilman saunaa sessio vedettyä aika lonkalta :-D

Oon nyt lähdössä salille ja sitten luulen, että meen käymään meidän developperilla vähän palaveeraamaan uusista nettisivuista. Hyvää pääsiäistä!

ps. Niijoo ja voi simpat! menkäähän kattoo mun uusin youtube video. Tai jos ette videoo kato niin lukekaa ne kommentit XDXD lolz.

pps. Jos oot nainen ja koet aika-ajoin PMS oireita tai ahdistusta voisitko millään täyttää tätä lyhyttä kyselyä? Se on täysin anonymous / confidental ja siitä on suuri apu mun tiimin tutkijalle :)

//Last 10 weeks have been quite a road. Beside new choreography, I have also developed my body and I am in really happy weight now. I got some compliments about my leg/glute progress and it makes me truly look back where I started over two years ago. Makes me happy, and grateful. Looking old pics is always a good idea :D! Now I think I will go to the gym, and later on see the developer of the new website that will be launched later on. Have a great easter!
ps. Please go and see my new youtube video.  Or if you don't want to watch it read the comments they are good entertainment XD
pps.  If you are a woman and you experience from time to time anxiety/depression or PMS symptoms be nice and fullfill this. It will help my teams researcher a lot! thank you loads.
                                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK