perjantai 14. huhtikuuta 2017

Palauta mun p a i t aOlin eilen niin productive. Kävin refocus silmäklinikalla viimeisessä tarkastuksessa mun laserleikkauksesta, ja pakko kyl sanoa, että en voisi olla tyytyväisempi. Suosittelen Refocuksen palveluita lämpimästi, yks mun elämän parhaimmista ratkaisuista päästä eroon laseista.

Sen jälkeen kävin nopeasti kristiinessä, tulin kotiin askartelin (minä!!!!!!) vyöhässäkän meidän esiintymisasuun, tein todella kattavan kevät siivouksen (esim hinkkasin vessan lattian kuin tuhkimo konsanaan), tilailin vähän aikoja, tein koulu juttuja, julkaisin videon ja illalla lähdin vielä treeneihin.

Tänään ajattelin suurimmaksi osaksi viettää youtubea kattoen ja illala vielä vähän tanssimaan ja vetämään olkapää/rinta treenin.
Miltä teidän perjantai näyttää?

Mä taisin jättää mun lemppari classy biker jacketin lekkerin backstagelle toissa viikonloppuna. Niin hauskaa, heti kun joku menee hukkaan siitä tulee ihan ultimate lempparivaate :-D
Toivon, että se vielä löytyy jostain.

Siinä taisi olla tärkeimmät tällä kertaa. Niinjoo ja tänä Sunnuntaina Salme Kulttuurikeskuksessa teretulemast vaatama!!