sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

T H A N K Y O U S T O L E N K I S S E S

  En voi uskoa, että oon missannu 700 postauksen rajapyykin!! On aika sanoa kiitos ja kumartaa, kaikille teille jotka ootte olleet mun matkassa nämä melkein viisi vuotta! Se on ollut pitkä ja hauska vuoristorata. Kiitos, että olette kasvaneet mun kanssa ja olleet mukana siinä kuinka musta on tullut se ihminen joka mä oon tänään :> Kiitos! <3

I absolutely can not believe I missed out the 700 post here in my blog! But still it is never too late to say thank you for all who have been on this incredible journey with me through these almost 5 years! Thank you for growing up with me and sticking with me through the formation of the person who I am today. Cheers and love <3                                                               INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK