torstai 9. helmikuuta 2017

THE STRUGGLE IS REAL


Hei nugetit!
on paljon asiaa, joten listaan nyt vaan kuulumisia yhteishyvän puolesta:

1) On ollut paljon koulu- duuni -tanssi juttua. Se on hyvä siinä mielessä, että on niin fyysisesti väsynyt illalla, että nukahtaa helpommin.

2) Mulla on ollut tänään niin selkä kipeä alaselästä, että kävely, makoileminen ja istuminen on vaikeaa. Se ei ole venähtäny enkä ole nostellut raskaita asioita. On ollut myös muita oireita ja niitä googlatessa oli selvää niinku yleensä, että paras asia on tehdä hyväksyä oma kuolema. Sellasta diagnoosia sieltä tulee. Mulla on myös hormonaalisesti ollut mun elämän vaikein kuukausi, en tiedä onko asioilla yhteyttä mutta wadap life. Ton ambulanssi-ykinsairastamis-hormooni helkkarin jälkeen oon päättänyt vaan unohtaa koko selkä ikivun syömällä niin paljon kipulääkkeitä ja toimimalla normaalisti, koska ei nyt jaksais.

3) Olen ettinyt nyt aktiivesti puoli vuotta asuntoa, koska tällä hetkellä mun elämän ykkös prioriteetti olisi saada mulle pieni koira tänne seuraksi. Se lievittäis monta asiaa, ja uskon rehellisesti että tekis musta onnellisemman ja antais mulle seuraa, mutta mun vuokraisäntä ei suostu diiliin. En ole löytänyt asuntoa, olen käyttänyt kaikki mun ulottivilla olevat keinot, joten olen luovuttanut asunnon suhteen.

4) Mulla on ollut aika paljon viime aikoina mieltä painavia asioita, ja mä uskon että mä oon ihan totaalisesti ite sairastattanu tän selän kanssa itteni.

5) Oon nähnyt TODELLA paljon (mulla menee unien näkeminen tosi paljon hormoonien kanssa yhteen) unia. Mä oon alkanut krjroittaa niitä heti herättyäni ylös.


Hey nuggets!
A lot of things to discuss, so listing we do:

1) Has been a lot school- work -dance things. I have been busy. It feels good in the nights to be so exhausted that you just fall asleep.

2) Today I have had so bad back pain that it is hard to walk, sit or even lay down. As always the google gave me death diagnosis. So next step I guess is accepting my death. I have also had my whole life's worst month with my always so troubled hormones.  After my sickness-take-yourself-alone-ambulance episode I have decided that this is enough already and I will just eat so much pain killers and ignore the pain. HOW BOW DAH

3) I have now actively searched apartment half a year because I want a dog, and my landlord does not let me to take a dog which is smaller than a toaster to my home. I truly believe that the dog would make me better, happier person. However I have now tried to find an apartment in every way but haven't find any. I have gave up. 

4) I have had a lot of not so postiive thoughts lately and I truly believe that I have  made myself sick with the back because of that. 

5) I have seen a lot of dreams lately (always when I have really bad pmdd I see so much dreams) so I have lately wrote them all down as soon as I have woke up. 


                                                 INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK