sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Let me tell you biggest secrets and you can tell me yours

Nugetit!

Mulla oli ensin tarkoitus pitää tänään välipäivä, mutta tuli sellanen le situation, johon ei auttanut kun mennä vähän hikoilemaan. Nyt taas ajatukset ovat vähän selvempiä. 
Mä oon jotenkin aina ollut tosi sellanen ihminen joka tuntee kaiken niin super vahvasti. Viime viikolla yliopistolla hauskan päivän ihanien ihmisten kanssa vietettyä, oli pakko sanoa, että mä olen ihan emotionaalisesti puhki kaikista näistä tunteista mitä oon tuntenut tänään:D 
//My original plan was to have rest day today, but as always, something came I needed to go the gym and sweat it out of my system. I have always been a person who feels everything, oh so very deeply, and last week after spending a phenomenal day with my friends I said "I am so tired of feeling all these emotions" :D

Tällä viikolla mun aivot on käyneet ihan ylikierroksilla, ja suuren kuormituksen takia olen myös nukkunut n. 3 tuntia yössä :D Väsynyt en kyllä oo ollu, usko tai älä! Joka tapauksessa, mulla on joka ilta ollut ihan sellasesti emotionaalisesti puhki olo, ja syytä ei millään löytynyt, mutta mä takaan olen FAKIIRI kuudenessa sukupolvessa!! 
//On this week my brains have been going so crazy. I have not been able to sleep very well, because so much to do, but it has been fine! I haven't been tired at all. However, I have felt that earlier mentioned emotion tiredenss, without any specific reason. But I swear to god I psychic kid. I feel always like that when shit is about to go down :DDD

Sitten perjantai iltana luennolta päästyä kotiin ja munanvalkuaisia paistellessa iski sellainen "nyt kyllä jään tähän makaamaan näiden munanvalkuaisten kanssa ikuisiksi ajoiksi". Ehkä tuolla pakottavalla selkäkivulla oli näppinsä siinä. Makaamisen sijaan päätin kuitenkin käyttää mun "haluatko miljonääriksi" viimeisen kortin ja kilauttaa kaverille. Kun ei ole kahteen viikkoon puhunut juurikaan mitään kuulumisia kenellekkään, sieltä tuli niinkun saavista konsanaan. Sieltä tuli kaikki hyvinvointi vation taakasta, stalkkereihin, ja googlen kuolemantuomioihin.  Puhelimen sulkiessa olo oli kevyempi. 
//Then on Friday it came. When I was cooking my eggs I felt like I just wanted to lie down with the eggs for eternal amount of time. Instead doing that, I used my last benefit, also familiar from the sho called "DO you want to be a millionare" and called my friend. And then it came pouring down. All these emotiones buried inside me in two weeks, from the burden of scandinavian culture to the stalkers and this horrible back pain. When I closed the phone I felt aboslutely better.

Hunajakilppareihin on jokainen ihminen tervetullut ikäään, sukupuoleen, seksuaaliseen suntautumiseen tai yhtään mihinkään muuhunkaan labeliin katsomatta. Niin kauan kun et halua sabotoida mun perheen ystävien tai meidän suhteiden elämää :DDD
//TO my dear honeyturtles, everyone is welcome without looking the age gender sexual orientation or what-so-ever. As long as your feels are pure you are welcome to join us.

Viimiseks mä haluan kirjottaa jotain mikä on tärkeetä mulle! Mulle on tärkeetä, että te tiedätte että olette merkityksellisiä mulle. Te olette mun rakkaat nugetit ne joille mä kirjotan ja teen mun videoita. Joka ikinen siellä ruudun takana on hirmu tärkeä mulle, ja jos teistä koskaan on tuntunut siltä, että kukaan ei välitä, niin minä välitän!!! Jokainen teistä on hirmu arvokas ja rakas mulle. Jos te olette tukeneet mua,  mä tuen teitä emotionaalisesti kyllä :)
Sellasen jutskan halusin vaan sanoa.
SALAM!

//Before leaving I just wanted to tell you, how much you my nuggets mean to me. My lovely internet friends. If you ever feel un-loved or outsider, please know you mean a lot to me. My sweet honeyturtles.

Tässä on vähän musiikkia mikä on mun lempparia tällä hetkellä:
My favourite currently: 
                                                            INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK