lauantai 4. helmikuuta 2017

IF WE GO DOWN WE GO DOWN TOGETHER


Oh jesus christus on a motorbike!!!

Tämä viikko on ollut kaikella lailla oikeen muksa. Oon jaksanut menoihin nähden painaa aika kovaa! Mutta jostain syystä myös mun hermo on ollut normaalia lyhyempi, mutta siitä lisää myöhemmin, ensin viikon polttavaan asiaan eli TUNNUSTUKSEEN!!!

naapurissa on muuten luultavasti jotku jätkien ero bileet, tai vauva-sekä-vaimo lomalla bileet, ne on olleet siellä jo kaksi päivää ja ainut asia mitä mä kelaan, et miksi mä en ole jo siellä??? Mähän olen  fuckboiden expert queen.

Mutta se tunnustus! Kaikki alkoi sen tiputus keissin jälkeen, kun mun ruokahalu ei vieläkään ole tehnyt paluuta ja ainut asia mikä on mennyt alas on kaiken maailman roska!!! SIIS ACTUAL ROSKA!
tänään esim söin lounaaksi pussin nachoja.
Ja venaa hetki kun selitän; ei sellainen pieni nacho paketti vaan PERHEPAKKAUS!!!
mitä helkkaria!!! tää menee paremmaksi, enkä puhu eilisen doris kekseistä vaan siitä kun se tapahtui ennen ensimmäisiä kisa treenejä.
Heti kun pääsin tanssistudiolle kadutti, koska tiesin mitä on luvasassa.
Mun sormet haisi niille helkkarin nachoille.
Tiedättekö miltä ne nachot haisi????
KATUMUKSELTA
käkäkäkäkäkäkäkäkäkäkäkäkäk

Nyt yritän tehdä päätöstä laitanko itseni tästä hetkestä terveelliselle automatiolle vai hyppäänkö tuosta ranskalaiselta parvekkeelta :DDDDDDDD

Eikun oikeesti reenit olivat ihanat. Oltiin meidän yhdellä vanhimmista studioista, mun lemppari. Siihen studioon liittyy niin paljon kivoja muistoja. En keksi parempaa tapaa viettää lauantaita kun kisa treeneissä. Silkkaa rakkautta.
nacho sormilla tai ilman.

Sitten siihen hermojen menettämiseen. Ensinnäkin hiillyin jo maanantaina kun joku ääliö sanoi yliopistolla ettei naisten ihmisoikeus ole koulutus. Sen jälkeen hiillyin jokaisella kerralla kun menin salille, koska jengille on iskeny joku älytön helmikuun puheripuli. Ja älkää ymmärtäkö, vieläkin tykkään kun mulle tullaan jutteleen gymillä, mutta jos mulla on lippis päässä kuulokkeet korvilla ja kesken supersettien, niin mun ensimmäisen prioriteetti ei ole valitettavasti kuunnella.
Laitoin perjantaina lippiksen siis päähän siinä toivossa, että kukaan ei tulisi jutteleen. Yritin myös näyttää mahdollisimman vihaselta.
EI TOIMINU.

Ensi viikolla laitan hijabin päälle :))))

NIINJOO ja meinasi unohtua!! NYT ON SUN AIKA LOISTAA!!
Ole kiltti ja auta mua. Kerro mulle sun postuas/vlogi toive. Haluatko, että teen jonkun haasteen? storytimen? kysymys/vastaus vlogin? Ja jos haluat että teen kysymys ja vastaus vlogin JÄTÄ MULLE KYSYMYS! toiveita / kyssäreitä voi esittä useita :) Haluan tehä jotain mitä te haluatte kattoo tai lukea! Voit tehdä sen nyt täysin anonyymisti. 

KIITOS ETUKÄTEEN!<3

//This week has been allright in all the possible ways. I have been rockin' even tho there has been rather much to do. However, I have had a slightly smaller resistance of bullshit, but let's talk about that later FIRST THINGS FIRST; I have a confession to make...

btw, there is obviously a guy parties next to my apartment or some kind of divorce parties or wife-and-kid on vacation parties and only thing I am thinking why I am not at those parties? I am suppose to be myself as the queen expert of fuckboys.

But back to the confession! Well this all started I guess after the canyl thing. I have not been feeling that my appetite is fully back, and I have only wanted eat anything that is trash. LIKE ACTUAL TRASH JUNK FOOD. like today, I ate at lunch pack of nachos.
I know what ya thinking. Like come on Tara one of those small packs, what you get from the machines, right?
WRONG!
I ate fucking family package of nachos.
And this is not the worse, or even the dorito cookies I ate yesterday.
But I ate the nachos just before our dance trains.
and deeply regretted it once I was at dance studio.
Even my fingers smelled like those nachos.
and you know what is the smell?
THE SMELL OF REGRET MY FRIEND :DDD

hahaahahahha

No I try to decide whether I really put myself back to healthy "automation"
or throw myself into the window :D

But let's be serious for the moment. My trains were so nice. We were at our one of the oldest studios and they were so bloody nice. So many good memories <3 Room full of love.
With the nacho fingers, or without. 

BTW I ALMOST FORGET!
PLEASE HELP ME! I need your help so badly. Please tell me what kind of video or post you would like to see on my blog or vlog? Would you like me to do some challenge? If question and answer what you want to ask? You can leave so many questions or ideas you want!! You can do it with full anonymity for now. I want to give you content that you are interested! If you want to have English content PLS TELL ME!!

Thank you already <3


                                                          INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK