keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Just like that, an honest man blinked


Mitäs helkkaria?
Siis mä olen viettänyt pari viimeistä päivää enemmän steven ja penan kanssa kun mun oikeiden ystävien. Boyd ja Pedro on ihan yhtä hyviä kun roolihahmot, ja antaisin ihan koska vaan niiden tutkia mun asunnon : DDDDDDDDDDDD
Mutta oikeesti, muistatteko mun ex romanssin Antti Reiniin? Meidän avioliitto on nyt päättymässä, koska mulla on suhde Boydiin nyt. Siis mitä helkkaria, mä olen niin addiktoitunut narkokseen, että näin kahden tuotantokauden jälkeen sydämessä on vaan reikä jäljellä.
Olen yrittänyt parantaa sitä katsomalla haastatteluita herroista. Kattokaa nyt tätäkin videoo, mun loppu on tullut :DD I am narco to narcos.
Mun puhelin on täynnä kuvia narkoksesta, mun taustakuva on steve, mä vuoraisin mun seinätkin kuvilla sarjasta, jos saisin postareita käsiini jostain. Ja kuinka coolit olis Narcos lakanat??? HÄ!
//Excuse me my French, but what the fuck is going on. I have spent last couple of days more time with steve and pena than my actual friends. Boyd and Pedro are just as good as the caharcters and I would let them to raid my house in any given minute :DDDDDDDDDD
But seriously, you remember how head over heels I was with that Finnish actor before? that is so history now, because I am totally in love with this steev-boyd. Like look at this video, what the fuck is this? I have seen both of the Narcos series and I am absolutey additcted. I am narco to narcos. HEHEHHEHEHEHEH.
My screensaver in my phone is Steve, my phone is fullfilled of their pictures, I would love to insert posters all over my walls if I could find them. AND how cool would be a narcos sheets? Like wadap man!Olen kerennyt myös tehdä muuta lomalla.. Kävin tekemässä jalat salilla tänään ja teki kyllä hyvää. Oli jotenkin tosi keskittyneet treenit. Olis ihanaa jos olis aina näin paljon aikaa treenata.
//I have also been doing something else than stared my telly, believe or not. I have been doing gym sessions as always, and I have felt so focused. I wish I could have always this much time to do my workouts. 

Jos Narcos on loistavaa, niin tämä vempain on todellakin samoilla viivoilla. Nimittäin kirkasvalo lamppu! Sain sen joululahjaksi, ja pakko sanoa, että mun elämänlaatu on parantunut sen mukana 120 prosenttia. Miten joku helkkarin lamppu voikaan vaikuttaa näin paljon ihmiseen? Mä olen ollut tosi skeptinen niiden suhteen aikasemmin, mutta tää on kyllä oikeesti lisänny mun aloitekykyä varmaan kolmella ja puolella tuhannella. Suosittelen!
Nyt on niin kovat vierotusoireet, että pakko mennä katsomaan Boydin haastatteluja.
Adios cariños!
//If Narcos has made happy, so has my new bright lamp! I have always been a bit skeptical toward those lamps, but to be honest with you, it is the best gift ever. It has increased my productivity so much.
But now, I have to go and see some boyd's interviews. I am feeling the withdrawal symptoms already.
Adios my cariños!
                                                                      INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK