maanantai 12. joulukuuta 2016

Mun lemppari asioita maailmassa: PR:ÄÄ, TANSSIA, GYMIÄ JA VLOGGAUSTANUGETIT!

Suoraan asiaan koska sitä on paljon!
Viimeksi tuli palautetta, että mun tekstissä ei ollut pääpointtia!! Mitä ihmettä minunko tekstissä ei muka pää pointtia, nyt kyllä ollaan asian ytimessä KÄKÄKÄKÄKÄ
Siksi tällä kertaa laitoin teille numeroita eri aihe kategorioista, jospa se auttaa pysymään mun järjen juoksussa!

1) Meillä oli tänään viimeinen PR THEORY luento. Mulla meinas päästä itku kun kuulin, että mun tentistä oli tullut A. Itku meinasi myös päästä sen takia, koska kurssi loppui. Proffa oli niin sympaattinen ja opin ihan simona siellä kurssilla. Musta tuntuu, että voisin keskustella PR:stä loputtomiin tulematta kyllästyneeksi. Musta myös tuntuu, että mulla klikkasi joku siellä tunnilla. Mä oikeesti tajusin, että tää on se MUN JUTTU mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Mä en katso kelloa kun mietin PR juttuja. Enkä puhu nyt mistään nihkeestä korporaatio pr markkinnoinnista vaan sellasesta innovatiivisesta, luovasta työstä, jossa mä olen ehdottomasti parhaimmillani.

2) Oon niin kiva kun oon ollut ihan täysissä voimissa. Osaa arvostaa terveyttä ihan uudella tavalla <3

3) Mulla on ollut tämän talven aikana tanssin kanssa vähän haastavat ajat. Ekat kuukaudet puolesta reeneistä jouduin olemaan pois tärkeiden luentojen takia, ja nyt takaisin tullessani tanssijalka ei ole ollut vipattamassa oikealla lailla salilla. Eli olen siis näyttänyt porsaalta posliini kaupassa, voitteko uskoa!! Juttelin tänään mun tanssinopettajan kanssa, kun yritin löytää ongelman ydintä että osaisin sen korjata. Mun hämmästykseni hiphop henkiset koreografiat on paljon enemmän mua kun #smoothit ja #naiselliset josta mä digailin niin kovasti enemmän. BASIC! ja minä olen niin luullut, että mä olen maailman huonoin hiphopissa :D meillä alkaa mahdollisesti tammikuussa kisakausi, ja sitten otetaanki naisesta mittaa. Mun pitää ny tarkkaan kelailla mun vaihtoehtoja, ja ei todellakaan ottaa itsestäänselvyytenä edes paikkaa ryhmässä, tänä vuonna kuulemma ihmisiä vähennetään.
Mulle on ollut aina unelma osata tanssia pop-jazzia ja nyt mulla alkaa (tai parempi ois alkaa näin kahden vuoden jälkeen :D) oleen perus asiat kunnossa. Uudet levelit - uudet demonit ;)
Vaihdoin paikkaa studiolla. Katsotaan, joskus se nimittäin auttaa.

4) Gymillä kaikki ok

5) Mä unohdin/hukkasin/tulin käännetyks mun huivista!!! ihan sydän meinaa särkyä, se oli mun lempi huivi!! En oo ihan vielä päättänyt itkenkö itseni uneen vai teenkö jotain kivempaa. Mulle myös sattu vähän vakavampi juttu baari matkalla kotiin, josta kerroinkin sunnuntaina SC:ssä, mutta se ansaitsee oman postauksensa.

6) Vloggaaminen tekee mut todella onnelliseksi. T-o-d-e-l-l-a.

IHANA VIIKKOA!
#kaikki hyvin #casadetaralla

PUS!<3

//Long story short as it is late as fuck and international business is waiting for me tomorrow early:
1) I got A for the PR THEORY Exam, which made me so happy I wanted to cry, but also wanted to cry cause our PR THEORY course is over and I loved that course and the professor. I feel like I have found something that I really love. I learned so much during that course LIKE SO MUCH!!! 
2) It is so nice not to be tired anymore and be fully healed. I feel like I can appreciate my healthy body whole in a new way. Also, something really scary happened to me when I was coming from bar to home last Saturday (the one I told about in my SC) but it needs own time and story. 
3) Vlogging & you guys make me so happy!!!so incredibly happy mates.
I hope you have a good one loved ya!


 INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK