keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Let them make noise. Be the key notes.NUGETIT!

Maailman paras tunne on varmasti se kun tulee puhtaaseen, juuri siivottuun kotiin.
Jynssäsin tänään paikat lattiasta kattoon, pesin kaksi koneellista pyykkiä, vaihdoin lakanat, olin duunissa, treeneissä ja nyt istun kirjottamassa tätä ja syömässä persimoneja.

Siis muistan kun ylä-asteen kotitalousopettaja sanoi, että persimoneja täytyy syödä niin, että ne ovat täysin laikkuisia. En ole KOSKAAN löytänyt kaupasta valmiita persimoneja, ja koska olen kärsimätön ihmisraunio olen jättänyt ne ostamatta. No eilen oli töissä niitä kaupan persimoneja, ja olivat muuten ihan ykköskamaa ilman laikkujakin. Pitää varmaan käydä täyttämässä köksän opettajan postiluukku lumella.
No ei kai nyt, se oli ihan lungi tyyppi muuten, vaikka olenkin tässä järjettömässä valheiden verkossa joutunut elämään :D

Mites teidän itsenäisyyspäivä meni?
Mun itsenäisyyspäivä oli ihan silkkaa kauhua!
Ihan himo pitkä melkein 15 tunnin päivä, ja kaiken lisäks mulle tehtiin oharit (ei tosin ystävyys/parisuhde jutuissa), pidin presiksen jonka slideja en ollut kerennyt katsoa ennen h-hetkeä (siitä tuli B et ihan jees kuitenkin) sekä mut yritettiin ryöstää :):):):):)
Mitäs pienistä, stressiä oli niin että illalla nukkumaan mennessä päässä oli tasan kaksi karvaa ja nekin kulmakarvoissa! Kotiin päästyä puhuin puhelimessa mun ystävälle ja sanoin että jos en kuole tässä matkalla himaan niin kaikki on plussaa. Tulin kotiin, söin vaahtokarkkeja pähkinävoilla ja nukahdin ihan kesken ja heräsin aamulla (myöhässä luonnollisesti) niin että nousin ylös ja lähdin suoraan taas duuniin ::D:D:D:D:D:D:D:D
ai mikä elämä?
Viikonloppuna ajattelin vetää kolmen päivän viini rännin
(En oikeasti)

Oli itsenäisyyspäivässä jotain hauskaakin.
Oli hyvä sali, sekä ihan ykkös mun salimiehet. Ne kyllä piristää mun päivää aina
(Tällä kertaa huutelemalla, että mitä helkkaria sinä täällä teet kun on itsenäisyyspäivä, mene himaan. siitä, mutta mun vastaus kuulu, että tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä :D)
Sekä raittiin ilman haukkaaminen hyvässä seurassa.
Mun on pakko lopettaa tää kaikkiin ihmisiin ihastuminen joiden kanssa vähänkään oon projektoimassa. Se ei tee hyvää kenellekkään :D:D:D:D

Haluaisin kirjottaa tähän myös muutaman sanan tanssista, mutta menköön muuhun postaukseen, koska muuten tulee romaani ja nyt on kyllä kiire jo tekemään muita hommia.
Huomenna ajattelin kuvata videota, jos en sitä ennen ole kuollut stressiperäiseen sydänkohtaukseen :DD
NOEIKAI
MOIKKELIS!

//I think the world's best feeling must be the one when you enter your sweet home and it is so fresh and clean! Yesterday was the Finnish independence day, and usually, we celebrate it with friends and family, by eating well and spearing love. On this time, however, I did full day at work,  then I went to the uni to hold a presentation (which I didn't had time to go trough the slides, because busy AF as always), from uni I went to the gym, got almost robbered and other nice stuff. Never ever have I had so awful independence day :DDDD But I had also very fun moments. I walk and had a nice talk. I met some nice people at the gym (the FIT SQUAD). I also wanted to talk about dance with you guys but that deserves a whole own post. Tomorrow I thought I will film something. Let's see :) BYE LOVE YA!

                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK