keskiviikko 21. joulukuuta 2016

IF THE SHOE FITS; JUST WEAR IT BRO -Feeling stressed out? help here!


Photo by Annela Samuel

Onko joulu -koulu -elämä stressiä? Jos on, tulit just oikeeseen paikkaan.
Lupaa mulle, että et stressaa tän postauksen aikana ollenkaan, nimittäin mä annan muutaman vinkin sen tainnuttamiseen ;>

1) Viime päivinä on vähän kiirettä pitänyt. On ollut monta hommaa jotka on vaatineet hoitamista, huoiota ja siitä seurauksena on yö unet jääneet vähän vähille. Unettomina hetkinä olen esim katsonut aleppo videoita, ja sen sellaista rentouttavaa asiaa...Tänään oli mun eka pois päivä duunista ja heräsin siinä puoli kymmenen aikaan ilman herätystä. Mä olen tosi vahva uskoja, että ihminen on todella psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja esimerkiksi mun kroppa suuren stressi tullen reagoi siihen uni muutoksilla. Musta tuntuu, että kun aivot ei enää pysty käsittelemään niin luonto äiti tulee ja kirjaimellisesti antaa nuijan nukutuksen. Tänään kävi niin. Sali vaatteet päällä, mulla oli todella ihmeellinen olo, ja ajattelin katsoa muutama lemppari tubettajan videon ennen lähtemistä. Nukahdin kuitenkin, näin ihan hulluja unia ja heräsin kolmelta päivältä. Tässä pisteessä olin nukkunut jo n. 14 tuntia. eli NUKU.

2) Toinen asia stressin lievittämisessä on laittaa tietoisesti asia pois mielestä sillon kun siihen ei keskity (pareto principle, googlaa jos ei ole tuttu). Tee asioita joista sulle tulee hyvä mieli, vaikka ne ei välttämättä olis pitkällä tähtäimellä niin tuottavia (esim mulla se on solariumissa käynti, mun lempi youtubettajan kuunteleminen, hyväntekeväisyyteen rahaa laittaminen etc.) eli.
TEE ASIOITA JOISTA SÄ TYKKÄÄT.

3) Mulla on ollut nyt suhteellisen kauan ruokahalu poissa. Ennen söin n. 2000 kcal päivässä ja nyt huomattavasti vähemmän.  Voi johtua tosta viikonlopun olosta vielä, koska en ole ollut ihan voimissani, mutta joka tapauksessa broccoli-kana ei kuulosta yhtään houkutelevalta. Päätin viime viikolla, että koska mä syön niin harvoin nyt eikä alas mene edes hampparit (mä rakastan hamppareita normaalisti, mutta syön niitä ehkä kerran-kaksi vuodessa) niin kun mä syön, pidän huolta siitä, että syön todella kalori rikkaita ruokia, tai sitä ikinä mikä maistuu. Syömättömyys ei ole coolia. Se on TODELLA vaarallista ja on AINA HUONOKSI. Lopulta syömättömyys vie sulta sydämen ja aivotkin. Myös syömättömyys huonontaa sun entistä stressavaa olotilaa, joten suosittelen oikeesti keskittymään syömiseen&uneen erityisesti stressaavina aikoina :)
SYÖ

4) Puhu ihmisille jotka ymmärtää. Mä olen pulputtanut viime aikoina niin, että kitalaki on kuiva :D
Eilen puhuin yhden erittäin rakkaan ihmisen kanssa ja mulle tuli niin hyvä mieli kun hän sanoi mulle "You are so strong woman to fight with all that. I would already walk away a long time ago" Katsoin mun oikean käden tatuointia ja hymyilin. Siitä tuli hyvä mieli.
PUHU

5) Pidä rutiineista kiinni (itseä kuunnellen). On tosi tärkeetä että pidät edes (1) rutiinista kiinni. Esimerkiksi, mulla oli sali ja tanssi päivä tänään, mutta mä tein sen valinnan että on nyt tärkeempää nukkua kun yrittää rynniä pää kolmantena paikasta toiseen. Tanssiin kuitenkin menin, vaikka mun tyyliin jokainen solu kropassa oli eri mieltä. Oli ihanaa mennä <3. Lisäks sain tosi hyviä korjauksia, jee! Ja just tee asioita joista tulee hyvä mieli. Esim tänään desinfioin kaikki mun meikkisiveltimet siivosin ja pakkasin.
RUTIINIT

Tällasia tänään. Ihanaa joulun aikaa rakkaat nugetit.
Ootte mun maailman parhaimmat internet ystävät.
Meidän internet jengi on ykönen!

Huomenna Suomeen, ihan huippua! laukku on viittä vaille valmiina pakattuna, en malta odottaa et pääsen stadiin moikkaamaan ja näkemään nahkista. Rutistan sen muikkelin kuoliaaksi huomenna :)


PS. mä en ole mikään ravinto-uni-psyko-elämävalmentaja-mentaali-terapeutti joten älkää nyt helkkarissa ainakaan mua kuunnelko näissä jutuissa : DDDDDDD

//Are you stressed out about life, school or Christmas in general? here are a few tips to help you out. I am not any healthy specialist, but these help me so here we go.
1)I have been super duper busy last days. That has affected to my sleeping schedule. Insetad of sleeping I have found myself for watching some aleppo videos... I also highly believe that a person is really psy-social-physical animal, and I believe that for instance, my body handles the situations that my brains can not understand by making me sleep more. For example, today I woke up and I had really weird feeling, and I decided to watch my favorite youtuber before leaving to the gym, but after 4 hours I find myself waking up again. It made me feel a lot better.

2) Do things which makes you feel good about yourself, even though in long term they may not be profitable. For example, for me it is going solarium, listening my favorite youtuber and making charity :)

3) I have had real struggles with eating past weeks. I do not know what the heck is going on, like normally I am used to eat over 2000 kcal  and now I can not even count. It is really IMPORTANT to eat well. Not eating is NOT cool, bro. Eventually, your brain and heart will die if you do not eat. So whenever I have feel like eating I have make sure to eat as calorie rich foods as possible. It is so weird tho, because normally I would like to have a burger (even tho I do not eat them too often, because fitness lol) but now my appetite is gone :DDDDDDDDD whataheck is going on. 

4) Talk to the people who understand you. 

5) Stik with your routines, and listen to yourself. At least one routine. It is important for your wellness, believe me :) For isntance today I had in my schedule going to the gym and dance. But dance comes definitely first, and it made me so happy again. Those endorphines tho. I also got so good corrections <3 And do things which make you feel good about yourself. Like today I cleaned my apartment, cleaned my make-up brushes and packed :)

LOVE YA GUYS MERRY CHRISTMAS<3

                                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK