tiistai 8. marraskuuta 2016

Nojaan ikkunaan, ja katson tietä se vie mua mukanaan, taas kauas sieltä mis on comfortin tuoksuiset lakanat, seinillä kaikki mun kitarat Hammasharjan taisin unohtaa

Hei mun maailman parhaat internet ystävät!

Viimeiset 48 tuntia on kyllä olleet niin tapahtumarikkaita että HJELP taas :D
Mä en kestä mun elämää, ehkä oikeesti kirjotan sen kirjan tulevaisuudessa mun ystävällä oli sille jo nimikin valmiiksi: Once upon time in a Queen T's land. Mun mielestä se on aika ässä nimi :D 


Selvisin 14 tunnin päivästä. Tulin eilen illalla studiolta kotiin ja polvituuletuksien sijaan levytin hetken sohvalla, ennenku oli pakko mennä nukkumaan. Treenit menivät ihan nappiin, hiotaan nyt koreografiaa, mikä on mun ehdoton lempparivaihe. Parasta on vaan fiilistellä ja hioa kaikkia yksityiskohtia uudessa koreossa. Koreo on ihan ässä ja kun se on kuvattu linkkaan sen varmasti tännekkin :) 

Yliopistolla mulla oli Pr theory tunti, ja ainakin vielä kaikki on suht vanhaa infoo business schoolin puolelta. Vielä tämä päivä, huomenna jo pakkailen ja torstaina on taas matkan päällä. En muista millon viimeksi olisin ollut näin innoissani tulevasta matkasta.
Jännää!
Pusuja, pitäkää paras viikko.

//Hey my dear internet friends. I made it again from my 14-hour-long day and I am alive and rockin' ;) Office, university and dance class were all super interesting and now the only thing I am waiting is Wednesday when I can pack my things and on Thursday go and travel again. Have a great week <3


                                               INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK