lauantai 26. marraskuuta 2016

Kun ei oo sanoja, ollaan vaan hiljaa. Jos se ei tapa, niin se ahdistaa.Hei mun hunajakilppikset mikä meno?


Tänään on ollut kyllä kaikkien aikojen ihmeellisin lauantai. Mä olen onnistunut jotenkin sekottamaan mun unrytmin ihan pää laelleen ja mä olen niin väsynyt että nukun joka päivä päikkäreitä, ihan silkkaa kauhua siis :D Oon vähän sellainen onnellisuus ja hyvinvointi omaan käteen -nainen ja kävin tämän uupumuksen valossa hakemassa vitamiineja viime viikolla kaupasta, ja olenkin varustautunut kofeiinin ja vitamiinien voimin ensi viikkoon.
Mä yleensä tunnen mun kropan todella hyvin, mutta nyt ei ole hajuakaan suoraa sanottuna mitä täällä tapahtuu. Tuon unirytmin sekottaminen, jatkuva väsymys ja ihmeeliset mahakivut on kyllä jotain ihan uutta, mutta mulla on myös ratkaisuehdotuksia niihin :---------D

Shoppailitteko kovasti black fridayn kunniaksi? Kun mun luokkakaverit menivät shoppailemaan, mä jouduin tulla kotiin tekemään koulujuttuja edeltä käsin ensi viikoksi, jotta kerkeän käydä töissä ja kaikilla luennoilla. Joskus neljän aikaa aamuyöllä mäkin sitten avasin verkkokauppoja ja tilasin muutaman jutun joista tuli hyvä mieli.

Aloitan ensi maanantaina uuden valmennuksen, koska mulla on vielä huomenna yksi sali kerta mun vanhasta ohjelmasta käymättä. Tällä kertaa ruokaa on varmaan triplaten viime kertaan ja salilla kyllä nostetaan painoja, mutta jako on tosi paljon mielenkiintoisempi. Mä olen valmis kasvattelemaan mun minilihaksia, ja etenkin olemaan miettimättä nyt mitään laskelmia fitneksen suhteen.
Se oli suuri syy miksi valmennukseen lähdin mukaan pitkän harkinnan jälkeen, koska mulla ei nyt ole aikaa itsellä päivittää, miettiä ja fokusoida mun energiaa mihinkään ylimääräiseen.
Oon kyllä tosi innoissani, ja ajattelin huomenna jo vähän alotella.
Ehkä tuo väsymyskin lähtisi samalla  salakavalasti vetämään ;>

Olin perjantaina niin kujalla maailman menosta, että mun oli tarkoitus alkuperäisesti luennon sijaan tehdä koulujuttuja. Mutta mä en ollut vielä ilta viiten mennessä saanut juotua mun aamukahveja, joten kelasin mennä juomaan niitä luennolle ja samalla vähän sosiaalisoitumaan.
Onneksi menin. Mä en käsitä miten suvaitsevaisia ihmisiä meidän kurssilla on.
Ne ihmiset on kultaa.

Meillä alkaa muuten uusi koreografia myös maanantaina. Vähän hirvittää taas kun tulossa on se 14 tunnin päivä, mutta enköhän mä sen klaaraa.
Toivottavasti teillä on railakas viikonloppu kaikissa sen sävyissä!
Mun tavoite huomenna on olla nukkumatta päikkäreitä 8)

//I have some major issues with fatigue and with my sleeping schedules. I usually know my body so well, but at the moment I do not have an idea what is going on. I feel so tired all he time and I have some weird stomach issues as well. an Independent DIY woman as I am, I went to get some vitamins and caffeine for the next week. I also decided to start new training & nutrition programm which I ordered for myself. This is because, currently I do not have any extra time to focus on calculating any macros to myself, so I just wanted to someone else to do it for me. So that's what's up. I hope you are having magnificient weekend, I have been only sleeping and working as I do not know where this all tiredness comes but I try to give my body time to rest.
Cheers <3