sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kato meitä. Me ollaan vasta parikymppisiä. Ei kuunnella meidän kavereita. Niiden mielestä me ollaan ihan hulluja. Ne sanoo, et elämän pitäis olla helppoo. Mut mä en haluu helppoo, vaan sut


NUGETIT!

EKANA onnea kihlajaisista mun raxulle systalle vaasaan jolla oli kihlajaiset, ja jotka mä missasin koska olen aika ajoin piece of shit international human being !!!!

Antaisin tästä sunnuntaista itselleni 62 % / 100% eli arvosanan C yliopisto asteikolla!!!! Miinuksia tulee muunmuassa dominokekseistä, siitä, että löysin mun jääkaapista TYJÄT BAANANIKUORET (mitä helvettiä, olen ollut selvinpäin koko viikonlopun lupaan sen) sekä maksalaatikolta maistuvista koulu jutuista joita olen tehnyt hermoraunio seuranani. Olen nukkunut ruhtinaalliset 24 tuntia viikonlopun aikana, joten tasan puolet viikonlopusta on mennyt ihan muissa maailmoissa. Hyviä unia on kyllä ollut :---D

Tänään kävin aamulla salilla tekemässä selkä treenin, tanssimassa (äänittämässä vähän opetusmateriaaleja & koreoimassa) katsoin NERVE elokuvan ja illalla kävin juomassa aamukahvit hyvin etelä-eurooppalaiseen tapaan seitsämältä illalla. Keskusteltiin maailman politiikasta ja itsenäisistä naisista sekä karvojen poistamisesta eli täysin normaaleista asioista kun tapaa ensi kertaa uuden ihmisen :D

Kävin muuten viime viikolla huoltamassa mun kynnet, ja menin paikkaan jonne vaan satuin saamaan ajan koska olin vähän matti myöhänen niiden kynsien kanssa. Toi kauneusalonkiin meneminen ja ajanvaraaminen ei oo ikinä oikeen ollut mun vahvimpia puolia kaiken matkustamisen ja kiireiden takia :D No joka tapauksessa menin sinne, ja sympaattinen suht nuori kynsiteknikko kertoi mulle naama kalpeana ettei voi enää pelastaa mun vanhoja kynsiä, ja ehdotti varovasti että jos kävisi että tehtäisiin tällä kertaa vähän lyhyemmät. Mulla on varmaan joku ihan sikke pelottava cruella de vil naama, koska mä aistin, että sen asian kertominen oli tytsykälle kuin käveleminen kuumilla hiileillä. No arvatkaas laitoinko mestat palamaan kun mun rakkaita kynsiä ei saatu pelastettua? No höpsöt en tietenkään. Siis totuushan on se, että mä en ole ollenkaan tarkka tollasten asioiden suhteen. Mulle on maailman pienin asia onko mun kynnet sentin pidemmät vai lyhyemmät. Sitä paitsi, mä aina sanon kynsiteknikoille, että tee mitä haluat jos on jotain hyviä ideoita, koska elämä on liian lyhyt ollakseen tylsät kynnet :DDDD näin kuinka sen tytön hikikarpalot alko hälvetä.
Sanoin vaan et chill out man, yks hailee onko ne pitkät vai lyhyet tee mitä tykkäät :D
Mutta sympaattista silti, että se niin välitti <3.

Mitäs muuta!!!! Huomenna laittamaan jalalla koreasti toden totta, ja muutenkin sellainen tee-se-itse-burn out päivä että onnea vaan matkaan kolppaska!!
MOIKKELIS,

NII JOO JA PS!!
unodin sanoa viime postauksessa, että olette ihan parhaita lukijoita ja muutenkin ykkös jengiä kun tuette kaikessa joten sanon sen nyt kaksi kertaa:  unodin sanoa viime postauksessa, että olette ihan parhaita lukijoita ja muutenkin ykkös jengiä kun tuette kaikessa unodin sanoa viime postauksessa, että olette ihan parhaita lukijoita ja muutenkin ykkös jengiä kun tuette kaikessa.
pps. bonuksena takeback minä ja anttireini menossa vihille. sori anu
MOIKKELIS!
//First things first, HUGE HAPPY WAWES TO MY NOT BIOLOGICAL BUT SO IMPORTANT SISTER TO FINLAND WHOM GOT ENGAGED AND HAD PARTIES ON THIS WEEKEND!! but what I missed cause I am piece of shit international human form time to time:DMy weekend in a nutshell: doing school stuff, working, choreographing, creating new video material for choreography, goin to the gym, sleeping 24 hours during weekend, having coffee while speaking about world's politics, seeing a movie called nerve and founding an empty banana shells in my fridge. SO basic weekend :-----D and as bonus pic you can see my wedding pic. The husband doesn't know yet that he is my husband. small details, small details my friends.
                                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK