keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Gettin' so cold I'm not blinkin' What in the world was I thinkin'? New day, new money to be made
NUGETIT!

Mulla on aina alkuviikosta niin kauhea paine päällä, että mun tekstit on kyllä sellasta hepreaa, että joskus ei itsekkään ymmärrä. Nyt mulla meni hermo siinä että yritän olla miss kunnollinen, joten olen sijaan rebel ja kirjoitan tämän rauhassa koko ajan siitä stressaamatta, että onko nukkumaan meno aika mennyt jo viime vuosisadalla vai ei.

Tiedättekö sellasia päiviä kun suurin osa asioista menee niinkuin jeesuken pääsiäinen!! Tänään on ollut vähän sellainen, mutta musta tuntuu, että osaan katsoa asioita jo sellaisessa oikeassa perspektiivissä. Vaikka useat asiat ovat vähän mielessä koko ajan, oon silti rokkaillu menemään.

Mun motivaatio on tällä hetkellä jossain ihan ylä ilmoissa näiden uusien treeni tuulien myötä. On ihanaa seurata ohjelmaa joka on tosi samanhenkisesti tehty mistä itse tykkää. Mulla ei ole YHTÄÄN sellaista treeniä joka ärsyttää, eikä mun ruokavalio paljon poikkea mun perus ruokavaliosta, joka on ihanaa. On vaan luksusta, että joku muu ajatellut sun puolesta kaiken. Jotenkin mulla on oli sellanen semi ihme kuva takaraivossa siit vieläkin et aina täytyy kärsiä jos haluaa radikaaleja tuloksia.
VIHDOIN! ei enää tarvi olla tunnetta niinku Sipilällä tänään kun se on avannu sen puhelimen ja tajunnut, että tässähän on pakko pitää tiedotustilaisuus : DD

Mitäs muuta?
No kuvasin tänään mini Q&A:n mut en oo ihan varma tuleeko se ilmoille, koska katsoin ohuesti sitä materiaalia ja mulla on uudet studio valot joita en osaa käyttää ja koko materiaalissa näyttää, että mulla on suuremmat silmäpussit kun YZMAlla. Oon muuten myös ottanu viime aikoina B12 vitamiinia ja sekin voi olla tän hyvän olon takana, kuka tietää.

Mua niin naurattaa kun mä olen kun uudelleen syntynyt ihminen. Siis ihan totta, tuntuu siltä niinkuin ensimmäistä kertaa olis syntynyt tänne planeetalle kesän jälkeen ja näkee kaiken ihan eri lailla.
Nexplanon, never again.
Tottakai mulla on vieläkin osittain jäätäviä jälkioireita, mutta joka päivä on parempaan päin.
Ja on mulla nytkin asioita jotka ovat sillee stressinä takaraivossa, mutta jos on jotain oppinut on se, että se vaikka kuinka jotain juttua kelailee ei se mihinkään muutu, joten parempi vaan ottaa huumorilla niin moni asia kun pystyy.

Mä olen niin herkkä kaikille hormooneille, että nän jälkeen päin ajateltuna ei voi kun ihmeissään mitä noin pieni kapistus voi ihmisessä saada aikaan. Oon tän koko syksyn ja talven käynyt tosi raskaasti läpi menetystä elämässä, ja musta vihdoin tuntuu että se luku alkaa olla ohitse.  Vaikka mä tiedän että varmsti tulevaisuudessakin on vaikeita hetkiä edessä, tällä hetkellä asia tuntuu olleen jo siunaus.

Jotenkin osaa katsoa asioita nyt ihan uudesta kulmasta niin monen itkuisen ja hämmentävän hetken jälkeen, kyllä kaikella on vaa tarkoituksensa, vaikka sitä aina ei oikeen osaa uskoa. Mä en halua uskoa siihen että ihmiset haluaa lähtökohtaisesti pahaa toisilleen, mutta tän syksyn ja talven välissä mä olen realisoitunut siihen, että kyllä meitä on vaan helkkari niin moneen lähtöön. Mutta, se mikä on tärkeää, että vaikka muut käyttäytyisi kylmästi pitää itse sydämen lämpimänä. Koska kateroituminen ei tee hallaa muuta kun itselle. Mä en nää enää, että mikään vois estää mua kääntämästä täysin uutta lehteä.

EI helekkari, sehän taiskin jo kääntyä!
Queent is bäk ;)

NONI MORIENTES!!
ootte parhiksii.

//I am always so busy when I want to write you that You know when sometimes you have those days that everything goes just like jesus' easter parties? Today has been one of those days, but I feel like I am getting so old already that I can put things into bigger perspective. Or actually I do not have other choice BUTTTT let's not concentrate on that.
My motivation is so high. And so is my mood. I think my body is finally healing from the summer and it feels AMAZINGHHH. I have also been super pleased with my non-make up face lately, don't know why. However, I have also start to take also b12 vitamin and I am not sure whether it is that or something else, but it doesn't matter as long as this stays. I am so motivated with this new trainer and programme. It does not differ to my own comfortable zone too much, and it is 100% glad. I am every day so excited to get to the gym. Suppeeeeer. I am laughing so hard because I feel like I have just born this planet.
Like so much to discover, SO many places to learn new things.Despite the fact I have still big problems with hormones for instance, with my face and some mood wings the are  so many awesome new people. As I told before, of course I am struggling a bit now, because my life has been upside down quite a long time, but you know what. It is gonna be alright, always. I have been experience a huge loss during this Autumn and Winter and I finally feel like I have opened a new blank page in my life. I absolutely can not see anything that will stop me. Ofcourse I have things that stress me out so much currently, but there in one thing that I have learned during this 24 years. THere is no point for crying over something that stresses you out. Instead try to make joke out of it, it will help I promise Cheers, love ya babes!

                                                       INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK