sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Tiedät et huipulle ei kiipe tosta vaanTuntuu niin urbaanilta olla takasin Tallinnassa. Joutuu keittää omat kahvinsa, eikä kukaan halua ottaa lehtiin kuvia, eikä ympärillä ole enää 17 mallia ilostuttamassa päivää. Aion tehdä kokonaisen postauksen reissusta ajan kanssa (Koska se todellakin sellaisen ansaitsee), mutta pähkinän kuoressaan minut lennätettiin kyprokselle 5 tähden hotelliin viikoksi vähän misseilemään ja malleilemaan. Vuosi sitten kun palasin missimatkalta takaisin luulin nähneeni jo kaiken viihdemaailmasta ja sen kulisseista. Tällä reissulla paljastui, että olin nähnyt pelkästään eri levelin viihde maailmasta. Vaikka työpäivät olivat pitkiä kyproksella, minua pidettiin tällä kertaa kuin kukkaa kämmenellä.
Tunsin viikon oloni superstaraksi.

Työmatka antoi mulle niin paljon iloa mun elämään. Kun tulin Kanadasta olin aika eri ihminen kun sinne lähtiessä, meni kauan palauttaa usko takaisin ihmisyyteen.
Tällä kertaa musta tuntuu, että sain kyproksella ollessani takaisin sen Taran joka katosi vuosi sitten jonnekkin kanada ja helsingin lentokentän välille.
Tällä kertaa olin reissun täysin oma itseni, ja tunsin itseni arvostetuksi.
En  ole ennen ollut kisoissa joissa on niin paljon rakkautta, auttavaisuutta, välittämistä ja hyvää henkeä. Olen niin kiitollinen kutsusta kisoihin, että itkettää ihan :D

Sitten Talsu juttuihin.
Olen hieman hämilläni koska mä olen pienentynyt kummasti tässä viime viikkojen aikana.
Olen myös syönyt kaikkea donitseista, suklaaseen enkä ymmärrä miten se  on mahdollista :D
kyseessä voi olla joko ne hormoonit jotka poistuvat tällä hetkellä kropasta, tai lihaspaineiden poistuminen kropasta. En tiedä, mutta tämä kyllä sopii.
Kelailin myös vähän vähennellä kaikkia synteettiiä proteiini valmisteita, koska mä olen niiden suurkuluttaja sanan kaikissa eri muodoissa :D

Tällä viikolla olen nähnyt kavereita, ja palaillut takaisin talsu rytmiin. Olen lukenut ja nukkunut univelkoja, tanssinut ja juonut muutaman shampanjan takaisin paluun kunniaksi.
Jotain mitä kyprokselta tarttui, oli myös selvemmät tulevaisuuden suunnitelmat, motivaatio tavoitella omia unelmia ja suunta mitä kohti mennä. Sen lisäksi sieltä takaisin tuli itsearvostus, joka oli vuoden kadoksissa ja itsearmollisuus.

Lisäksi, musta tuntuu et olen grindannut aika kauan ja kovaa yksin.
Mä alan oleen jo sellasilla leveillä näiden mun juttujen kanssa, etten olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla tällasesta. Viikko sitten en olisi ikinä arvannut että tää matka muuttaan niin paljon mun elämää. Mun elämän paras kokemus.
Nyt mä haaveilen siitä, että löydän jonkun jonka kanssa jakaa tämän :)

<3

//It feels absolutely urban to be back in Tallinn. Nobody is bringing coffee to me and no one wants to take pictures to magazines. There is lacking 17 beautiful models next to me who made my day hilarious. In a nutshell the trip was absolutely glamorous and I will made a whole post about it later on.  But this trip gave me so much back to myself what I lost a year ago. The whole week I was totally myself, I met so inspiring people and had a  good time. I am so grateful for that opportunity, and can not wait what will happen next.  So many of my dreams has come true lately, and now I am dreaming of finding someone to share this all.

<3.

                                              INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK