tiistai 20. syyskuuta 2016

So take a deep breath and let it go you shouldn't be drowning on your ownI like this picture so much. I feel like the emotions from my eyes is captured so well to this picture. After a long ass competition I was so eager to get back to home. Back to my house. Back my healhty food.
The time in Canada was blast but going to grocery store without a safety guard was great as well :D
And eating blueberries. There is many pictures about that trip but this one is one of my aboslutely favouritse.

T e r e  p ö y t ä ä n !


Kuin kerroin vidillä, olen viime viikkoina masteroinut pieniä muutoksia. Viime sunnuntaina meni kuppi nurin niinku gary beazelin riisit levas pöydälle konsanaan ja maanantaina päätin, että nyt nää kauniit visuaaliset ajatuksen saa mennä IN ACTIONiin. Pakkasin perus kippo kuppiset mukaan ja lähdin duuniin.


Juttelin ystävälle (Musta tuntuu, että hän on niinku joku Gandhi koska hänellä on vaan aina vastaus KAIKKEEN :D Hän taas lato sellasia totuuksia mun naaman eteen, ettei toista. Kun aloitin marisemaan siitä, kuinka voisin antaa enemmänkin tälle fitnesshelvetille, hän sanoi, että sähän teet kaiken just etkä melkeen täällä kun sua nään. Se pudotti mun maanpinnalle. 
NIIMPÄ. kuinka pienestä se on taas kiinni.
JUST DO IT GAL!

Maanantai meni siis maristessa itsekseni kuppikipposille ja 90 prosenttia ajasta donitseja miettien. Illalla menin treenaamaan ja pysyin tosi hyvin mukana siihen katsottuna, että oon missannut puolet treeneistä.
Kotiin päästyä olin hikinen, onnellinen ja ylpeä itsestäni.
Sain 10k askeleet täyteen, iskin mun makrot enemmän kun hyvin yhteen ja olin hoitanut kaupassa käymiset, koulujuttja ja muita juoksevia asioita pois alta.

Mä vihaan yli kaiken sitä tunnetta kun aamulla herää kun on syöny ihan mitä sattuu, se olo on jotain aivan järkkyä ja masentavaa. Sen sijaan makrojen paukuttaminen ja varhaiset aamut tunuvat niin hyvältä. Vaikka treeneissä ei ollut yhtä paljon voimaa kun yleensä, energia tasot ovat ihan erilaiset.
Mä en malta odottaa seuraavia päiviä, tai seuraavia viikkoja 8) 

Loppuun mä vielä haluan sanoa muutaman sanan sosiaalisesta mediasta.
Näin sattumalta newsfeediä selatessa keskustelun, jossa vahvasti oltiin sitä mieltä, että sosiaalinen media luo kamalia paineita lapsille.
 Muutenkin koko kommentista paistoi läpi negatiiviset fiilikset sosiaaliseen mediaan.
 Mun on pakko sanoa, että mä en ymmärrä. 
Mun mielipide sosiaalisesta mediasta on positiivinen. 
Se on tuonut tähän maailmaan niin paljon kontenttia, se on tuonut niin monta ihmistä yhteen, antanut pako paikan (esimerkiksi jumissa kotona oleville äideille, niille jotka asuvat ulkomailla, yksinäisille ihmisille, you name it) sekä luonut paikan huumorille ja opetukselle. 
Kuinka joku voi ajatella sen luovan paineita?
Jos niitä paineita ei tule sosiaalisesta mediasta, niitä tulee muualta. Lehdistä, lähikaupasta, tv:stä, koulusta, mistä ikinä. 
Mä uskon, että meillä kaikilla on paineita.
Elämä tulee olemaan täynnä paineita, ja mun mielestä se on meidän tehtävä tukea meidän ympärillä olevia ihmisiä, ja eritoten itseämme siltä ettei ne paineet vaikuta suhun.
On meidän tehtävä kasvattaa meidän lapsista itsevarmoja, paineita kestäviä ihmisiä
Ei se sosiaalinen media niitä paineita luo.
Vaan sun pääsi. 
Mitä sitten sosiaaliselle medialle pitäisi tehdä?
Kieltää se kaikilta, koska joku voi saada siitä paineita?
Tuskin.
Mun mielestä meidän pitää olla rehellisiä itselle ja myöntää mikä niitä paineita luo ja sitten ratkaista se onglema.
Ei syyttää sosiaalista mediaa asiasta.


Mahtavaa viikkoa kilppikset<3

//As I told you before I have been mastering all those small changes in my life, but last Sunday I got enough. Monday it was, and I just put myself fully back in the game and it has been feeling not only rewarding but also very energetic. Well, naturally I don't feel as powerful as with excessive carbs but still. Whole Monday I just thought about donuts and I was feeling bad for myself, but in the evening it all got better. This day has been exciting and I can not wait for upcoming days and weeks. 

Before leaving, I would like to say a couple of words about social media.
I stumbled across this one post where people were discussing how social media is an evil place and it will create so much pressure to children. I highly disagree. I think the positive sides of social media beats up negative sides 6-0.
How social media can taught, it can make us laugh, it creates place people to get know to each other to stay connected.
How can someone think it will create pressure?
If social media is not doing it, other things are; your visit to your local supermarket, your tv channels, magazines, friends etc.
This life is full of pressure, but YOU decide which pressure gets into you.
It is our responsibility to raise confident children, to rise ourselves to face the pressure and not let it get down to you.
So what we suppose to do with this pressures? Forbidden whole social media FOR ALL OF US because somebody might get pressures?
I don't think so.
I think it is time to look face to face ourselves and figure out what is the really thing that bothers yo if you get pressures from social media.
And then figure it out, not blame on social media.

Have a great week!
                                                        INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK