torstai 8. syyskuuta 2016

Pitäis vaan siivoo noi äijät pois tieltä, vai ootko eri mieltä?


Tarviin sielun puhdistusta.

Tiedättekö sen tunteen kun luulet et kaikki alkaa vihdoin olla raiteillaan ja sitte KABOM sieltä tulee yllätyskyykky!

Eilinen päivä oli le catastrophe. 
Kaikkia kiukutti, mä elän tällä hetkellä olosuhteiden pakosta niinku remontin keskellä (EN VOI SIETÄÄ EPÄJÄRJESTYSTÄ), lähdin mun ekalta luennolta aikasemmin (Joka oli muuten super mielenkiintonen!) nälkäsenä treeneihin, joihin en kerennyt
. Maximoin siis le katasrophe day:n missaamalla sekä tanssitunnin, että luennon lopun.

Mua harmittaa niin paljon, että en voi osallistua meidän kaikkiin treeneihin yliopiston takia.

On mahdotonta olla ryhmässä mukana, kun ei osaa puolia koreografioista.
Mutta onneksi mulla on gymi, ja on yksikin tunti tanssia viikossa enemmän kun mitään!

Olin illalla, niin nälkäinen, väsynyt ja kaikkeni antanut että teki mieli vaan ottaa ensimmäinen astronautti kone marsiin.
Tällasina hetkinä mä aina välillä kelaan, et miks hitossa mä olen päättänyt lähteä tänne näin kauaksi kaikesta yksin. Mutta sitten toisella kädellä, se miten hauskaa mulla on niinä hauskoina hetkinä, en mä ehkä osais elää sellaita tasaista 9-5 elämää.
Mutta kyllä on positiivisuutta koeteltu viime aikoina, MUT KYL TÄÄ TÄSTÄ HEI :D

No nukuin sohvalla, ja nyt kovasti kaipaan kahvia koska mun päätä jyskyttää sitä rataa et kofeinii vaje on THE REAL THING, joten pakko lähteä kohta metsästämään kahvia ja proteiini patukoita, että selviän seuraavat viikot :D


Tällä hetkellä mun kämpässä on mahdoton kokata, joten kaikki mun syömiset pitäis tapahtua ulkona, ja mä voin kertoo et mä oon maailman laiskin ravintolassa kävijä, joten olen sitten valinnut tällasen nälkiintymis moodin :D

On tapahtunut myös kivoja juttuja.

Mun treenit gymillä on menny älyttömän hyvin.
Gymillä oli myös joku komistus jonka toivon näkeväni uudelleen.
Eilinen luento oli tosi mielenkiintonen :)
Sain jo kaverin :)
KYLLÄ TÄÄ TÄSTÄ, EIKS NIIN! :D

//I am a bit tired to tell everything but shortly: yesterday was a shit day I missed my class and my dance class bc I can not read schedules, my home is a catasrtophe, well let's call it as renovation. I can not eat home, living here is now challenging ( I hate dis-order) and it turns out I can not attend half of my dance classes in the future. Yesterday i got home, I was hungry, tired and angry and all I wanted to do is take a plane to mars and not live on this planet anymore. Sometimes livign abroad alone is a bit challenging, and on those moments I think why the heck I have to do everything in a so difficult way. But on the other hand, those moments when I am so happy - I never could imagine my life by living 9-5 only to stay alive. THIS IS GONNA BE FINE (I am not even believing this by myself).Something good as well: I like the university, I got already new friend, and I fucking smashed it at the gym lately. There were also one handsome guy at the gym whom I fancy. I hope to see him again.