tiistai 9. elokuuta 2016

Bricks are funny, open and spontaneous and then we are surprised that they are bricks


Ciao maailma!

Juon parhaillani kahvia, Kokkolassa koti kotona, katson teeveetä ja olen peittojen alla.
Tulin tänne päiviä sitten, sen jälkeen kun otin pitch stopin stadissa, käytiin kahvilla ja sitten istuinkin intercityyn joka vei kokkolaan. Matka oli okei, niinkui aina business puolella.

Eilen käytiin vetämässä ihan tajuton HIIT -treeni aamulla ja siitä tuli niin hyvä olo ja energiaa riitti koko päiväksi. Käytiin lounaalla keskustassa, muutamassa kaupassa ja illalla mentiin katsomaan Suicide Squad joka oli kyllä tosi viihdyttävä. Koska ilmeisesti ei saatu yhdestä elokuvasta tarpeeksi katsottiin vielä paranormal activity keskellä yötä JA MUA EI VARMAAN KOSKAAN OO PELOTTANUT NIIN PALJON :------------D Siis ihan totta, mä säikähdin varmaan 10 000 kertaa vaikka olin koko ajan sota valmiudessa, mutta se ei auttanut näköjään. Mutta kummatkin oli ihan 5/5.

väli kommentti -- tää on kolmas kerta kun avaan koneen ja jatkan tä postauksen kirjottamista, on vähän loma moodi päällä :--D

JOKA TAPAUKSESSA!!!
Mä haluaisin mennä flowhun, mutta mä en oo oikeen löytänyt ketään hyvää rekryttävää messiin sinne, joten mulla on vielä vähän epäselvää mitä mun tämän loppuviikon suunnitelmat on, ennenkun lähden saarenmaalle.

Oon saanut kyselyitä siitä, millon tulee seuraava vlogi, ja rehellisesti mä haluaisin vlogata tällä hetkellä, mutta kiireen takia kamera jäi Tallinnaan. Toisaalta, ehkä se onkin hyvä että mä saan tällaisen kunnon loma pausen tähän väliin. Tosiaan, mä olen lomalla nyt kaksi viikkoa JEEE! hyvä minä.

Jengi on myös kauheen kiinnostunut mun kisa suunnitelmista. Totuus on tällä hetkellä se, että mun henkilökohtaiset goalit, arvot ja terveys ei ole samassa suunnassa sen kanssa että voisin ajatella kisaamista. Mua on kysytty moniin kisoihin mukaan, ja mä haluan vain sanoa sen, että mä arvostan jokaista pyyntöä todella paljon. Kiitos paljon luotosta mua kohtaan, ja kaikista niistä mahdollisuuksista mitä mulle annetaa, arvostan niitä jokaista kovin. Tän syksyn kisoista kieltäytyminen on ollut yksi mun elämän vaikeimmista päätöksistä, mutta joskus on pakko olla rationaalinen ja laittaa järki ennen tunteita.

Tällä hetkellä mun ultimate GOAL on olla lomalla oikeasti kaksi kokonaista viikkoa. Yleensä otan koreografi/tanssi ohjaus keikkoja mun lomapäiville, mutta nyt tietoisesti halusin kieltäytymään kaikista pyynnöistä.
Mun oikeasta kokonaisesta lomalomasta (jolloin mä en ole dietannut/bulkannut/ollut duunissa/vlogannut/blogannut määrätietoisest) on yksi ja puoli vuotta. Nyt mä haluan ihan tietoisesti vähän levähtää, ennen kuin yliopisto/duunit/tanssi taas alkaa. Mä pakotan itseni vielä muutaman viikon olla ajattelematta mitään muuta kun loma ajatuksia. Ei macroja, ei reeneissä kehittymistä, ei mitään muuta kun virran mukana menemistä.

Mulla ei ole hajuakaan miten mä aion järjestää ajallisesti mun seuraavat kaksi vuotta, koska nyt jo mun tanssitunnit menee mun yliopisto luentojen päälle, MUUUUTTA kaikella on tapana järjestyä.
THIS IS FINE :-D tämä loma ajatuksien ajatteluhan näyttää menevän hyvin :D:D:D kattokaa nyt tällanen mä just oon

Myös syksyn treeni suunnitelmat ovat jo alkaneet hahmottua. Syksyllä alkaa tulemaan kolme kuukautta hormoonihelvettiä takana ja menon pitäisi alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Mä haluan myös alottaa Elokuun tokavikalla viikolla CUT:in jonka mä haluan tehdä sen mun tavalla, kerrankin ilman stressiä, tai muiden aikatauluihin menemistä ja ottaa todellakin rauhallisesti. Nyt tuntuu siltä, että mä haluan tehdä asioita itseni takia, enkä jonkun ulkoa tulevan tekijän takia, ja musta se kuulostaa aika hyvältä. Eli jos tiedätte jotain hyviä IIFYM coacheja/support henkilöitä jotka haluaa tehdä yhteistyötä, saa ehdottaa kolppanen@hotmail.com

Muihin syksyn goaleihin kuuluu paluu basicceihin ja nöyriin treeneihin, sosialisoituminen yliopisto ihmisten kanssa, ja olla kuolematta burn outtiin :D
BUT FIRST CHAMPAGNE & VACAY! ;)

THIS IS FINE.
Mä kuvaan vlogin jossa kerron näistä jutuista lisää sitten viimeistään elokuun lopulla. 
Cheers!
ootte ihan parhaat internet ystävät, pysykää tollaisina :)

//I am on the vacation. Full vacation mood is on, and I am trying my best force myself not to think about anything but  vacational (is that even word lol) thoughts. No fitness, not improvement of trains, nothing related to job. But this is something I want to continue speak later on more on my vlog. I don't have a clue how I am gonna settle my schedules on Autumn, as I have so many things to do, but everything is gonna be fine.
IT IS FINE, THIS IS FINE :D
I am currently in Finland, we watched yesterday two movies, paranormal activity (where I was about to die, literally) and suicide squad at the movies and both of them were so GOOD! Next week I am going to Saarenmaa, I would also like to go to Flow festival but I can not find anyone to go with.
btw,
People are interested my future competition plans, and to be honest with you I have got asked many competitions. I will go through this more deeply on my upcoming vlog, but shortly my values, health and personal goals are not in a good place for thinking about competition, which is kinda sad but also something that needs to be done. However, I want to say that I appreciate highly every single invitation I have got from the national directors.
Thank you for showing your support, and belief in me. I just want to say, that saying no to competition on this Autumn has been one of  the heaviest decision on my whole life.
My autumn plans are find a good IIFYM coach/supporter and start really slow CUT, so if you know some kickass person who would like to do co-operation just let me know! 
BUT FIRST, VACAY, CHAMPAGNE YEAH PLESE!

So that it what is happening, how are you?
ps. I love you my best internet friends & supporters so much. You are literally my spirit animals i love you and highly appreciate your presence every single of you.
Thank you for showing your support. love ya!

                                      INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK