tiistai 26. heinäkuuta 2016

to love me is love like haunted houseyeesus ootte lukeneet tota edellistä postausta.
Vaikka aihe on tärkeä, en mä ikinä kelannut että se kiinnostaa noin montaa ihmistä.
Rakkautta.
Yeesus you guys have read the last post a lot. Even though the topic is important, I never ever thought that it will interest so many people.
Love.

Tähän alkuun ihan noppaan muutama tiedotusasia. Joo, mulla on kyllä snäppi, mutta oon siellä sellasella ninja nimellä, ja laitan sinne sellasta matskua, että usko kun kerron sulle, ettet halua sitä :D. Ja sitten joku kysyi, että millä kielellä mä puhun täällä ollessa. Se riippuu!
Aika paljon puhun englantia, esimerkiksi ihmisen kanssa joka osaa myös suomea, puhutaan Englantia, koska, no en tiedä. Kun liikkuu paljon kansainvälisissä piireissä, kaikki osaa englantia ja se on jees!
First things first. Yes I do have snap, but I have there so odd name and I update there so weird stuff, that believe me when I say that you don't want it. :D

Viime viikot on kyllä olleet aika saakelin moista tornadoa. Lyhyesti, mun kroppa käy nyt  ulkopuolelta tulevaa hormonaalista kautta läpi, joka kyllä laittaa niin pään kun kropanki sekasin.
Esimerkiksi nukahtelen ihan randon mestoihin, mun energia levelit on ihan miinuksen puolella, takaraivo pääkipu kohtauksia yadda yadda yadda

Mutta voin ihan kertoa, että minähän taistelen niin et napoleoniakin pelottas, että voidaan ihan lähtee katteleen että kumpi tässä on se kunkku minä vai saakelin hormooni hirviöt, ja mehän kaikki tiedetään kuka täällä ei koskaan häviä :------------------D
Last weeks have been like living inside the storm :D. Shortly, my body is overcoming an external hormonal change, which makes my body&mind really odd!. For instance, I fell asleep everywhere, I lack of energy, I have bad head pains yadda yadda yadda.
But I can tell, that I will fight. I will fucking fight so bad, that napoleon himself should be scared.

Mutta positiivista, eilen oli paljon parempi päivä kun pitkään aikaan ja pelkästään ilta oli helvettiä, joten tätähän voi pitää jo erä voittona ;)
Something positive as well, yesterday I felt A LOT BETTER, and only the evening was straight from satan, but I keep this as winning, cause you know, it is better than be fucked up the whole day :D

Ja sitten seuraavan ranttiin! Ne jotka tuntee mut ihan IRL tietää, että mulla on AINA KYLMÄ. ja mä tiiän, että kelaatte nyt sellasta söpöä kylmyyttä joka auttaa kun laittaa vähän vaatetta päälle. 
Tää on kuitenkin ihan väärin, vaan mun kylmyys on ihan pohjoisnavan leveleillä. 
Siis sellasta kylmyyttä, että hermot meinaa mennä.
And then to the next rant. Those who know me IRL, know that I AM ALWAYS COLD. Now you are thinking about that cute little coldness, where adding your clothes is ok. NO IT IS NOT!!!! This coldness is like a fucking post package from north pole.
I am always so cold, that it is not funny XD

Mä olen koko elämän kuunnellut naljailua siitä, kun mun huoneessa on aina kuuma, kun mä pidän villasukkia jalassa kun ulkona on 30 astetta lämpöä, ja nyt täällä virossa siitä kuinka "mulla pitäis olla hyvä kylmyys toleranssi koska oon pohjosesta". 
Yleensä annan vähän moukkua, kun joku alkaa vitsailemaan, koska kylmyys on niin HC kamaa, että se ei ole hauskaa :-D 
Kelailkaapa itse miltä tuntuu elää ikuisesti pakastimessa XD
Mutta toisaalta, mä olen aika onnekas koska mulla ei ole mitään ruoka-aine allergioita, tai muitakaan allergioita ja oon perus tevre ihminen, joten tää kylmyys ei oo asia josta on aihetta valittaa.
I have heard my whole entire life jokes about me how I am wearing woolen socks in midsummer, and how I should be supr duper tolerant to cold cause my roots are in north. Normally, I give an old punch to these fellas making jokes, because I am kidding not when I say that It doesn't feel good to live in eternal freezer. But  to be frank here, I don't have any food allergies whatsoever, I am healthy as fuck, so I don't have any word here to complain.


Eilen sitten kun villasukat jalassa, takki päällä, viltti päällä sekä takin päällä oleva karva takki päällä kelasin että tää on se päivä kun kylmyys vie mut hadeksen luo RUKOILIN, että mulla olis lämmin.
Tähän väliin ihan pakko mainita, että mä asun katto asunnossa jossa on tosi lämmin, eikä siellä tarvi palella ( :---))
NO TÄNÄÄN HERÄSIN siihen että asunnossa on 190 celcius astetta!!! voitteko uskoa.
Oli kuumin päivä tänä kesänä ja ainut tapa selviytyä oli kantaa koko ajan tuuletinta minne ikinä menikään XD XD Sitä saa mitä tilaa ne sanoo.... 
So to the point finally, yesterday I wa beGGING to get more warmer body as I wore my woolen socks, two coats, blanke and was still cold. So today I woke in my apartment (Where I am never cold btw, due the fact that it is roof apartment). and I am not kidding it was 190 celcius!!
It was so hot, that I had to bring a fan whereever I went.

SO you know what they say, be careful what you wish for XD


Mitäs muuta? 
Kuuntelen nrj:itä, nauran niitten jutuille on syön donitseja, irtsareita, suklaavaahtoa, sellasii real fitness juttui.
Mä yritän selviytyä hengissä, niin koittakaa tekin.
Mä oon niin innoissani mun uusista ylipisto opinnoista, etten meinaa pysyä housuissani!!
RAKKAUTTA, ootte ihan ykkös internet ystävät <3
What else?
Donuts, candies and I real fitness things.
I try to survive here, please try you too.
I am so excited about my future master's degree!
LOVE MY DEAR INTERNET FRIENDS; YOU ARE DA BEST!

ps. saa tulla tallinnaan paijaamaan mun kiesi-ass-mother-fucker sielua :-D
ps. You can come and love my angry-always-oh-so-cold soul :D would be rad
vitsi miten hyvää musaa