maanantai 11. heinäkuuta 2016

She's like the sea, if you don't understand her; you will drown

from afterparties


from after parties
Pictures elu24/Viktor Burkivski


Pictures elu24/Viktor Burkivski

Pictures elu24/Viktor Burkivski

Pictures elu24/Viktor Burkivski

Pictures elu24/Viktor Burkivski

photo: TaTa Fotostuudio

Lisää kuvateksti

<3

NUGETIT!

yeezuz mikä meno oli koko viime viikolla. Nyt maanantai on takasi back in biznez ja niin oon mäkin. Tuli kyllä nautittua oikeen olan takaa, juotua shamppanjaa ja vaihdettua poskipusuja ja sen sellaista, kyllä te tiedätte sellasta kevyttä, hauskaa harmitonta elämää. 
Lauantaina oli meidän pää päivä ja pädyttiin lopulta ihaniin bileisiin komeettaan, bailaamaan tallinnan kattojen ylle Joosepin, Maarjan, Ekkun, Tomin, Vivianinin kanssa. Mukana oli myös muitakin pitkin iltaa, mut kuta kuinkin tuo oli meidän ydin porukka.
//I had sooooooooooooooooooo awesome time during the last week. Now Monday it is, and I am back in business. I spent my jury duty THE PAGEANT week mostly, kissing people to cheeks, drinking champagne, spending my time as lightly, doing things that are fun and light. didn't think anything negative the whole week, and damn it felt good. On Saturday, the main day it was, and we end up a beautiful parties in komeet, to have a little party above the rooftops of Tallinn. Exclusive parties showed the beautiful side of Tallinn by night, and so did we. We had our very on jury/dancer crew on fleek; with Joosep, Maarja, Ekku, Tom and Vivian we had such a great time. 

Sunnuntaina meillä oli vielä muutamia kuvauksia, ja afterpartyt samaan malliin kun viime vuonna.
Ja hauskaa oli, niinkuin aina tuolla porukalla on :) 
On Sunday we had our final parties, a photoshootings like last year. And how fun we had. :)


Vaikka on vähän haikeaa palata duuniin näin maanantaina kun porukka hajaantuu taas ympäri maailmaa, oon silti ihan onnellinen, että uudet haasteet ja jutut odottaa tällä viikolla. 

Viime viikko oli niin hauska, ja sydäntä täyttävä, että se sai mut miettimään mitä asioita mä jatkossa haluan elämältä, koska niinhän se on kun yksi ovi sulkeutuu, kymmenen avautuu (Niinkuin mulle sanottiin eilen, että mikään ovi ei kyllä ole sulkeutunut Tara, tästähän se kaikki vasta alkaa :--D, ihana!)
Mulla alkaa nyt tällaiset "elämä rakennus viikot" niinkuin yksi mun ystävä omiaan viime syksynä kutsui. Nyt mä haluan taas keskittyä kehittämään itseäni, ja löytämään sellaisia asioita joihin mulla ei ole ollut ennen aikaa. 
Haluan investoida aikaa ihmisiin, jotka oikeasti välittää musta, ja unohtaa kaikki sellaiset jutut joissa en koe olevani tasavertainen. Ja ehkä myös investoida henkilöön, joka jää loppu elämäksi :)
Kun on viettänyt viikon ihmisten kanssa, jotka täyttää sun sydämen ihan kympillä, sitä vaan ei suostu enää tyytymään yhtään huonompaan.
Kaikki menee nyt just niinku pitääkin.

<3. 
eventhough, it is a bit sad to come back to the office since now everything this glamour is over for now and people are leaving for different destinations, I am still ready for new a week, and new challenges. Last week so full of awesome things, and it made my heart so full that I want to continue my life like that. It made me think what are important things in life, and how it is so true when one door closes (Eventhough I was told that, listen Tara this is not the end, this is the beginning :-D) ten more doors open.  Now it is time for me to enjoy the "life constructions" week like my dear friend used to call his weeks back in last September. I want to focus now more to myself and invest to people who are worth of investing; and maybe find someone who will stay forever.
When you have spent your past week with people that are making your heart so full of love, there is no way I am gonna settle any less than that.
Everything is going just like suppose to.
<3.

Ihanaa viikkoa rakkaat nugetit!
Täällä juttua ja kuvia viikonlopusta: ELU24 & ELU24
Onnea vielä kaikille voittajille, olitte ihania persoonia kaikki<:
Have a great week my lovers.
Press link above to find more about our final week and about beautiful winners.
Congratulations to all, you are amazing personalities <:

                                                INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK