torstai 21. heinäkuuta 2016

Now we're on the bed in my room and I'm about to fill her shoes but you say no, you say no does she take care of you or could I easily fill his shoes?


Moi nugetit!
Mikä meno?

On paljon asioita joissa mä tarvin vielä treeniä, mutta oleminen itselleen armollinen on ihan ehdottomasti yksi niistä. Nainen joka on historiassa tanssinut neljä tuntia seitsemän rakkoa jalkapohjissa, 38 asteen kuumeessa neljä tuntia, ei välttämättä kuulosta kaikista armollisemmalta ihmiseltä tässä universumissa.

Meillä ei ole heinäkuun aikana ollut ollenkaan tanssitreenejä venäläisen ryhmän kanssa, ja siispä ensimmäinen ajatus mikä mulle tuli, että hienoa nyt mulla on puolet enemmän aikaa treenata salilla.
Sitten mä tulin ajatukseen, että mitä jos ottaisinkin heinäkuun vähän kevyemmin. Ja voi, että on ollut vaikeaa. Heti kun mulla ei ole ollut tanssitreenejä mä olen koko nainen täysin huningolla.
SIIS TÄYSIN HUNINGOLLA MINÄ SANON :D

En ole täysin varma johtuuko se oman tanssiryhmän turvan puutteesta, vai tällä hetkellä jäätävistä hormonaalisista muutoksista mun kropassa, syksyn tuomasta jännityksestä vai pelkästään kesästä.
Kun oikeen mietin tarkkaan, samaan aikaan viimeisimpinä kesinä olen miettinyt tosi paljon samanlaisia asioita.

Joka tapauksessa, on ollut paljon kertoja kun gymin sijaan olisin mielellään juonut kylmää valkoviiniä aamun asti tallinnan kattojen yllä, kuunnellen rockia ja puhuen maailmaa raskauttavista asioista. Tai sitten toinen tosi hyvältä kuulostava konsepti olisi pakata tavarat ja karata aasiaan ja afrikkaan hetkeksi. Olen kuitenkin mennyt aina sinne salille, mutta sellaisia endorfiinejä ei ole viime aikoina tullut kun yleensä. Mutta pitää myös muistaa, että nyt on tällaista treenaamisen kanssa, huomenna voi olla jo ihan erilaista :--)

Musta tuntuu et tarvitsisin nyt jonkun tosi ammattimaisen IIFYM PT:n.
Nyt olisi kova sana, saada kunnon makrot kohdilleen mulle sopivaan tyyliin.
Mä en nimittäin pysty elämään vähä hiilari dieteillä, ilman että musta tulee kamala ameeba :-D.
Lisäksi vakituinen treeni kaveri olisi kova sana.

Olen viime aikoina syönyt tosi paljon vegaani juttuja (Äiti älä saa sydänkohtausta..). Mä olen aina tykännyt kasvisruasta, ja pakko sanoa että kyllä vähän on sellainen henkinen ahdistus ollut jo kauan tuon eläinteollisuuden kanssa. Vaikka mä en tällä hetkellä nää itseäni täysin ikuisesti koko vegaanina, kyllä mä koen että maitotuotteet suurelta osalta pois jätettyä olen voinut tosi paljon paremmin.
Sitä paitsi, tykkään paljon enemmän makeuttamattomasta mantelimaidosta ja soija jogurtista (Ja ne ravintoarvot!!!!)
<3. 
Mitäs muuta? Olen kuunnellut rockia, katsonut vanhoja videopäiväkirjojani, käynyt treenamassa rennosti, juonut cocacolaa, nukkunut 10-14 tunnin yö unia ja sanonut kyllä elokuva kutsuille.

Että mitäs teille kuuluu?