sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

I CAN MAKE PARTY FAVOURS FOR YOU

Hei pupsukat!

Huhhuh mitä viikkoja.
On tullut taas painettua aikamoista vauhtia paikasta toiseen. On ollut vähän stressindaaleniaki, mutta asioilla on tapana järjestyä joten all good!

Torstain treenit tallinnassa olivat aika surullinen ilmentyminen koska mun käden toimintakyky oli miinuksen puolella. Kun pääsin illalla kotiin myöhään illalla oli mulla pakkaus ja siivous vielä edessä, vaikka sänky olisi kutsunut paljon enemmän. Mun matkalaukku moriensti mua kotiovella viime suomen reissusta olleilla tavaroilla. Pesukone huusi hallelujaa ja niin huusi mun nukkumattomat univelatkin :D Kokosin itseni lähdin duuniin, ja sitä kautta lautalla Helsinkii  jossa mulla oli hetki aikaa istua terdellä ja puistossa ennenkuin riensin opettamaan popjazzia tyttöjen luolalle.

Tytöt olivat aivan älyttömän keskittyneitä ja nopeita oppimaan ja neljän tunnin jälkeen oltiin kaikki hikisiä, mutta onnellisia. Seuraavana aamuna palattiin luolaan kertaamaan ja kuvaamaan ja sitten meilläkin alko viikonloppu.

Nähtiin mun vanhoja yliopisto kavereita ja rakkaita ystäviä, päädyttiin teatteriin ja juotiin muutama shampanja ja mojito.
Tykkäsin siitä paikasta tosi paljon ja ilta oli hauska.
Aamulla mentiin brunssille ja sitten mun pitikin jo lähteä takaisin tallinnaan koska huomenna business duunit.

Nyt istun laivassa ja mulla on sellanen olo kun toteemieläimellä! Mut on ympäröineet turistit niin, että musta tuntuu et mä olen joku matkanjohtaja :D
Ensi viikolla mä olen tuomarina missi kisoissa neljänä iltana, ja on muutenkin asioita joita tarvitsee hoitaa.

Vaikka mä olen puhunut paljon siitä kuinka ulkomailla asuminen on mahtavaa, se ei aina ole hirveän helppoa. Joskus yksinkertaiset asiat joita pitää päivänselvinä kotimaassa esimerkiksi lääkäriin meno (luotettavan lääkärin löytäminen), kouluun haku, henkilötunnus asioiden hoitaminen, omien puolien pitäminen oikeus asioissa, ja jatkuva skarppina oleminen vieraan kielen kanssa sut joskus tuntemaan että tarvitsee lomaa. Ja voi rakkaat hunajakilpparit kuinka nyt lomaa arvostaisin ✌

Mä kelaan et näitä juttui ei tajua yhtä hyvin ne jotka ei oo ikinä asunu ulkomailla, ja joskus se on vähän monimutkaista selittää. Silloin kun oli vielä yliopistossa meillä oli kunnon vertaistukirinki, jossa pystyin yhdessä nauramaan ja itkemään ongelmien sattuessa. Nyt niiden kanssa pitää vaan pähkäillä yksin, ja toisinaan soittaa viron parhaalle ystävälle ja huutaa englanniksi puhelimeen että whata heck is this!!!

Vaikka joskus jatkuva valkoisen matkalaukun raahaaminen tuntuu hauiksessa niin että sieluun sattuu, en silti osaisi kuvitella elämääni millään muulla tavalla. Vailla loma tekisi hyvää, rakastan silti jokaista tanssiprokkista, tuntia, opettamista, salilla käyntiä, missijuttuja ja koreografian luontia niin etten osaisi elää niitä ilman.
Tanssi on se kuka mä olen.
Ja se tulee aina olemaan niin.

Mä toivon että säkin olet löytänyt sen mikä tekee susta just sut. Ja pidät siitä kiinni kynsin ja hampain, koska se jos joku saa elämän maistumaan elämältä.

Rakkautta! 
Ps. Lisää tanssiprojekteista piakkoin ;)

//Hey lovers. It has been bloody busy last weeks. So busy that when I had to pack again my last clothes were still in my luggage, my mind wanted sleep, my hand was aching and so was my soul from the stress. I was scared after my trains in Estonia that I can not teach in Finland cause of my hand was aching, but finally it was okay like it is always in life. Thing go good, maybe not as planned but gopd still. I went to Finland after work, had some quality time in park before heading to teach some dance. And so we did dance two days, endless hours and eventually filmed as well. We had such a good time and I met this crew first time and they were so lovely! After that we had a bit party, I met my old university friends and ended up one classy club in Helsinki. To be honest, now I am a bit tired but it is okay. Sometimes it is not easiest to live abroad, but I couldn't imagine my life anything like this. I fucking love to travel and dance and teach dancing and that is somethting that makes me, me. I hope you have found the thing that makes you feel good about yourself as well and you will hold on that thing close to your heart.

Next week I am judging a beauty pageant and after that week I will go abroad again. Even though gym, beauty pageant things, choreographing and filming keeps me busy I love them to bits.
So blessed!

PS. soon more details about the dance projects we are doing ;>