tiistai 21. kesäkuuta 2016

One kiss, can I offer to you or can I get from you you seem broken


Hei mun rakkaat internet ystävät!
Hey my dear internet friends!

Tänään on ollut vähän erilainen maanantai kun normaalisti, koska en ollut ollenkaan salilla. Ette usko kuinka vaikeaa on pysy poissa nostelemasta raskaita esineitä, kun koko sielu huutaa kyykkäämään etu painoilla. Olen sitten kääntänyt veistä haavassa ja katsonut fitness videoita :D
En ole pitänyt kunnon kevennettyä viikkoa mies muistiin ja nyt olisikin oikea aika pitää sellainen, mutta kyllä tiukkaa tekee kun on tällanen lifting hörhö.
Meinasin jo uhata tänään auktoriteettejä menemällä salille, pyöräilemään tai kyykkäämään, mutta sitten puhuin itselleni järkeä ja kotiin päästessä mulla oli vähän kuumetta, joten se oli fiksuin asia tehdä. PLUUSS löysin tänään esimmäistä kertaa IKINÄ virosta light ananas jaffaa joten elämä voittaa ja sillee!!

Mun yks viron frendi tällä hetkellä naljailee mulle watsapp viesteillä meidän rippikoulusta. Se ei uskonut kun kerroin, että Suomessa suurin osa nuorista menee rippikouluun viikoks juttelemaan jeesuksesta. Sen mielestä se oli hauskinta IKINÄ.
Virolaiset.
Sama tyyppi meinaa ostaa virosta asunnon ja mä lupasin lähteä hänen matkaansa kattomaan Tallinnan lukaaleja (nimimerkillä jo sisustussuunnittellut yhden asunnon hänelle :----D)

Mun tekis mieli tehdä teille tässä synnin tunnustus joka sisältää yhden nutella sekä peanut butter purkin mutta en jaksa vaivautua SEURAAVAAN ASIAAN.
Mulla on ollut vähän sokka irti ruokailuiden kanssa tässä viime aikoina, koska en vaan KEKSI mitään fitness ruokaa laitettavaksi. En ole myöskään ehtinyt nähdä vaivaa, että löytäisin jotakin hyviä reseptejä, joten jos teillä on jotain niin kirjotelkaa mulle!
Paras resepti saa palkinnoksi mielikuvitus suukon (koska normaalit ovat to very important people)


Mä oon tällä hetkellä tosi pitkälle siinä minkälaisen kropan mä olen halunnut itselleni tehdä, ja mun rasvat ja lihaserottovuus on nyt sellasessa paikassa missä mä haluan sen myös pitää. Ja nythän game vasta okin on koska oon tosi sellanen ihminen, kun saavutan jonkun mun goalin niin sen pitäminen muuttuukin haastavammaks kun itse matka. Kun pystyn taas liikkua kunnolla, alan keskittymää hetkeksi kehon muokkauksen sijaan voiman treenaamiseen, koska tällä hetkellä lihaserottovuuden ollessa mintissä, haluan olla vahvempi, koska se on mun mielestä maailman paras tunne.

Haluan loppuun vielä sanoa, että mä oikeasti arvostan joka kerta sitä kun te näytätte teidän tukenne. Oli sitten kattomalla mun videoita, peukuttumalla mun juttuja, jättämällä kommentin tai tulemalla puhuun mun blogista mulle. Eilen tuli taas ihan hurjan hyvä mieli kun kuulin, että olen inspiraationa eräälle mun some seuraajalle.
Te olette ihan ykkös internet ystävät, kiitos siitä.
PUS!

* I can not go lifting by my medical condition (Nothing too serious don't be worried)
* One Finnish lemonade light version is Finally in Estonia FUCK YEAH
* My Estonian friend is making currently jokes via watsapp to me about our religion camps in Finland we have. He does not believe me that almost every youngster goes to those camps for a week or two to talk about jesus and praise the lord for the week. IT IS TRUE I SWEAR
* I have confession to make what involves nutella jar and peanut butter jar. I am too lazy to do that now.
* If you have some good fitness orientated recipes, please give them to me. Best one gets present!!
* At the very moment I have reached goal body I have been building after my last competition and once I get this medical condition over with I will focus on strength lifting instead of building my body
* And finally, last but not least, I just wanted to say that I appreciate your support SO FREAKING MUCH. No matter, if you like my videos, comment my pics, talk to me, what-so-ever I appreciate it so much it means absolutely world to me.
KISSES!

I AM SORRY I DON*T UNDERSTAND WHY SUDDENLY THE TEXT IS SO SMALL IT GUY HELP!!! :----D
Squad goals
                                 INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK