torstai 12. toukokuuta 2016

Who the heck do you think I am? You ain't married to no average bitch, boy

Tanel Veenre Jewellry

Kengät shoes: Jeffrey Campbell, koru jewelry: Antti Asplund


Dress by Aldo Järvsoo

Shorts nike


Shoes adidas

Tykkäätte näistä postauksista, joten ajattelin taas kirjoittaa tällasen joka koskee pukeutumista ja tyyliä. Vihaan vieläkin muuten tuota tyyli sanaa, mutta menköön nyt :D
You like these post so much, so why not to write another one about style.

Mulle se vaan "tyyli" on niin paljon enemmän kun pelkästään se, miltä näyttää. Se on niin yhteydessä mun sisäisiin juttuihin, ettei sitä voi edes tarpeeksi painottaa. Kyllä musta ensimmäisenä näkee ulkoa päin, jos kaikki ei ole ihan kunnossa :-D Kun voin hyvin, näytän myös hyvältä.
The word style means to me so much more than just how I look. It is a proper reflection of myself. When I feel good, I look good.

Siihen mitä mä puen päälleni vaikuttaa tosi paljon mua ympärillä olevat asiat. Mitä mä teen, minkälaista musiikkia mä kuuntelen ja millä fiiliksellä mä olen sinä päivänä. Mun pukeutuminen vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta mä en haali vaatekappiini mitään asioita sen takia, että se on tänään in. Mä vihaan ylikaiken jos mun vaatekaapissa on yksikään turha vaate tai esine.
There are so many things that has influence over what I wear. What I am doing on that day, what kind of music I listen, what are my current emotions. What I wear on a daily basis variates a lot, but one thing I avoid is having clothes that I don't wear in my closet. I hate it to bits to have something that I don't wear in my closet. I don't own any bag, shoes or clothes that I don't need and every time I have a chance I donate my old clothes to charity. 

Se mihin mun ulkoasu kiteytyy, on varmasti kynnet, meikki, siistit vaatteet ja korut.
Tykkään ostaa harvoin juttuja, ja siksi tykkäänkin panostaa enemmän laatuun kuin määrään.
Niinkuin muussakin mä olen, todella vaativa laatu ihminen, jolle kelpaa vain paras:----D
Tykkään jostakin suomalaisista suunnittelijoista, mutta enemmän vielä virolaisita. Mun lempi suunnitelijoita, kauppoja ja merkkejä on Tanel Veenre, Aldo Järvsoo, Liina Stein, Antti Asplund, Chanel, River island ja Victoria's Secret.
What are the core things for my style is nails, make-up, neat clothes and jewelry. I don't buy too often things, but I love to consume my money to quality. As always, it is quality before quantity. And as general in life, I don't settle anything but best. I have a few favourite shops, designers and brands such as, Chanel, Antti Asplund, Tanel Veenre, Aldo Järvsoo, Liina Stein, River Island and Victoria's secret.

Mä olen siis aika armoton mitä tulee vaatteisiin/asusteisiin jotka näyttävät oman aikansa eläneiltä, ja yleensä heitän ne suoraan roskiin tai vien hyväntekeväisyyteen. Kynnet on mulle tosi tärkeet, ja niitä tykkään pitää hyvässä kunnossa. En muista millon viimeksi olisin ollut niin liikenteessä, että mulla ei ole kynsissä mitään väriä. Varmaan vuosia sitten :-D
Vaikka businessa alalla olenkin, en tällä hetkellä tykkää yhtään pukeutua sen mukaisesti, vaan tän hetken tyyli menee enemmän sellaseen urbaaniin puoleen.
Korkkareita mä rakastan, mutta se onkin varmaan aika helppo arvata.
I am really ruthless when it comes to clothes what to wear. If there is something wrong I usually get rid of it immediately. It is so important for me to have my nails on point, and to be honest with you I can't recall the last time I didn't have any color in my nails. It must be YEARS ago. Even though I am in business industry, I don't like to wear clothes according to that but I prefer my style more urban alike. Heels I love, but you know that already, don't you.

Mä en koe, että tallinnassa mä erotun millään tavalla joukosta, mutta kun tänne pohjoiseen tulee saa aina muistutuksen siitä, ettei ehkä ole ihan tuulipukukansaa sydämeltään.
Viimeksi ulkona mulle sanottiin, että päätit sitten laittaa tollaisen nyljetyn jääkarhun niskaan, ettet vaan herättäisi huomiota :-D
Mua nauratti.
Vaikka mulla ei ole violettejä rastoja, enkä pukeudu sillä tavalla että herättäisin huomiota, teen sen usein ikään kuin vahingossa, mutta se johtuu vaan puhtaasti siitä, että mä tykkään tosi paljon sellaisista vähän erikoisimmista jutuista.
Mä en kyllä mieti yhtään mitä joku ajattelee mun vaatteista, eikä mua suoraan sanoen kiinnostakkaan niin kauan kun musta itestäni tuntuu itsevarmalta.
Mä pukeudun sillä tavalla kun musta itsetä tuntuu hyvältä.
Mä kieltäydyn laittamasta päälle mikään, mikä ei saa mua tuntemaan hyväksi siinä.
I don't think I pop up that much when I am in Tallinn, but every time I come to north I remember that here everything is so different. Last time when I was at the bar someone said to me that "you decided to wear a polar bear as a jacket, so nobody can notice you"
It made me laugh so hard.
It is true, but I don't do it on purpose. I just wear what the heck I found cool and feel like queen.
I wear things what makes me feel queen.

I strictly refuse to wear anything else.

Mä tykkään laittaa itseäni, koska se saa mut tuntemaan itteni hyväksi, ja itsekseni.
Yks parhaimmista tunteista on se, kun laittaa vaatteet päälle jotka saa sut tuntemaan itsensä bädäss bitziltä.
Miksei siis tekisi sitä joka päivä?
I love to make myself feel like queen.
The best feeling in the whole entire world is to wear something that makes you feel good.
Why wouldn't I do it on a daily basis?

Mitkä on sun TYYLIN (:-----D) kulmakivet?
What are the core things in your style?


                      INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK