tiistai 3. toukokuuta 2016

VIIDEN VUODEN TAAKKA // FIVE YEARS BURDENTIEDÄTTEKÖ MITÄ ON AIKUISUUS?
Aikuisuus on sitä kun laitat rahaa sellaisiin asioihin, joihin sua ei kiinnostais yhtään laittaa rahaa. Esim hammaslääkäriin. Kävin tänään suuhygienistillä ja voin sanoa, että nyt tuntuu siltä kun ois ilotulitus suussa. 
Ja niin taitaa ollakkin


Mun pitäis olla jo nukkumassa koska
A) Kello on jo niin paljon, etten kehtaa edes sanoa
B) Huomenna on meetinki jossa olis kiva olla hereillä ja 
C) Huomenna tulee olemaan helkkarinmoinen päivä. Officea, koreoita ja sen sellasta kyllä te tiiätte.


Tänään on ollut ihan 5/5 päivä, kaikki on mennyt enemmän kun nappiin. Myös meinattiin tukehtua nauruun toimistolla. Nää on näitä, niin hauskoja juttua :--D
MITÄS MUUTA?
Tulin hetki sitten kotiin studiolta (siksi olen näin myöhään hereillä..)


Otin onnen omiin käsiini ja treenasin koko helkkarin vapun niitä yksityiskohtia. No kyllähän ne sieltä loksahtivat paikoilleen kun kävi polvet ruvella kahtena päivänä reenaamassa, ja pääsin taas loppu geimeihin mukaan. 
Mun focus on ollut myös salilla enemmän kun kymmenen, ja kunnon kanssa olen siinä, missä mä haluankin olla. Mä haluan sanoa tähän loppuun, että se mikä mielen voima on, on jotain uskomatonta. Mä haluan sanoa, että jos sä haluat jotain tarpeeksi, sä kyllä saat sen. Ihmisen mieli on ihmeellinen asia. Jos joku olisi sanonut mulle viisi vuotta sitten, että olen tässä missä mä nyt olen olisin luultavasti heittänyt lähimmällä tavaralla häntä päin. Mä olen ilonen, että tutustutte muhun nyt, koska mä en ole aina ollut tällainen. Mä olen kasvanut hirveesti, ja ehkä vähän muuttunutkin tai tullut enemmän itsekseni. Mä olen niin ylpeä itsestäni. Mä olen niin kiitollinen, niistä ihmisitä, asioista, tapahtumista, duuneista etenkin tanssirintamalla mitä mulla nyt on. Mä otan niin nöyränä, jokaisen uuden koreografi työn vastaan. Tunnen oloni tällä hetkellä todella siunatuksi. 
Mä olen myös tosi kiitollinen niille ihmisille, jotka on pysynyt mun rinnalla, ja iloinnut mun kanssa silloin kun on ollut ilon aihetta.

Te olette niitä ihmisiä, joita mä kelaan viimeisenä, ennenkun laitan silmät kiinni.
Te kyllä tiedätte ketä olette.
<3.

ÖITÄ HÖPPÄNÄT! ÄLKÄÄ NYT JAKSAKO HERKISTELLÄ!! ;)
PUSUJA!


Do you know what adulthood is? It is when you put your money to the places where you don't want to put it i.e dentist. I was today at the dentist and I feel like there is a hand full of fireworks in my mouth, literally.
I should be sleeping already, because it is so late, but I just got home from studio. Also, I have tomorrow meeting at the office, and long ass day in general (choreographing, gym and stuff) So any extra sleep would be more than welcome, but what I am doing, writing to you because 
I LOVE YOU MY HONEY TURTLES!!
WHAT ELSE?
I danced the whole last weekend, and it paid off. Also, my focus at the gym has been really good lately. In body wise, I am currently where I want to be and I am feeling very happy and humble about it. I feel grateful. 
I just want to say, that the power of a mind is unbelievable. If you want to achieve something, just go for it and you will get it, sooner or later. If somebody told me five years ago that I will be here where I am I would get angry of making a dirty joke like that. I am so happy, that you get to know me now, and not five years ago, because I haven't always been like this. I have grew up so much and I am so proud of myself. I am so grateful about everything and everyone who are present in my life, especially when the time of happiness. I am so grateful for all the dancing projects and jobs that I have currently. I feel more than blessed.
I am grateful of you all, who have supported me.
You know who you are. You are the people whom I think lastly before I fell asleep in the evenings.
<3.

STOP OF BEING SO SENSITIVE YOU CHEEKY BASTARD ;)!!!

KISSES!