torstai 12. toukokuuta 2016

Share your energy where it is appreciated

Hei rakkaat internet ystävät!
Miten menee? 

Mä olen taas nukkunut urakalla. Toissa päivänäkin työpäivän päätteeksi otin päiväunet. Mä rakastan päikkäreitä! voisin nukkua niitä koko ajan jos aikaa ja unta riittäisi. En ennen pystynyt ikinä nukkua päiväunia yksin. Olen koko aikuisikäni kärsinyt vähän nukahtamis ongelmista, ja vieläkin joka ilta mun on pakko kuunnella jotain podcastia jos nukun yksin, että saan unen päästä kiinni.
Nyt kuitenkin alkaa tuntua, että ainakin jossain määrin alkaa olla nukahtaminen kontrollissa, ja voisin alkaa kutsua itseäni päiväunien mestariksi ;) 

Asiaan on varmasti aktiivisen elämäntavan ohella vaikuttanut ikä jota on tullut muutama vuosi mittariin lisään. 

Kyllä siihen varmasti vaikuttaa sekin, että täälä kokkolassa mulla ei ole tarvetta juosta koko ajan jonnekkin ja sellainen totaalinen hiljaisuus saa nukkumaan mut täällä tosi sikeästi. Se on tosi jees.

On kylläkin muuten ollut niin kovasti tekemistä, että en ole oikeen kerennyt tehdä sellaisia extra juttuja joita normaalisti kokkolassa teen. Nään kavereita ja sen sellaista. Tänään mulla on kuitenkin ilta ilman suunnitelmia, ja ajattelin käydä aiankin rannassa kävelemässä, pestä pyykkiä ja pakata vaatteita valmiiksi, että pääsen pakkaamaan, koska huomenna istun bussissa kahdeksan tuntia kohti Savonlinnaa :)
Se mitä siellä tapahtuu, selviää seuraavassa vlogissa, mutta sitä ennen mulla on vielä yksi postaus teille tulossa.

pus!

// translation: I am master of naps, but also I need to pack for my first trip. love ya!

                   INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK