tiistai 17. toukokuuta 2016

And I don't feel bad about it It's exactly what you get stop interrupting my grinding I ain't thinking 'bout you

Kello on puoli 11 illalla ja tulin juuri studiolta. Tallinna on niin kaunis. Tänne palatessani puut olivat vehreitä ja taivas vaaleanpunainen toisin kun lähtiessäni.
Samanlailla kun tietyt biisit tällaiset ilmat tuovat mieleen muistoja. Ulkona tuoksui terassi ja lämmin kesä ilta ja mieleeni tuli kolmen vuoden takainen kesä. Tein sillon työvuoroja jotka kestivät 12 tuntia, kesken työpäivän kuusi kilometriä työpaikasta toiseen polkien. Juoksin sinä kesänä 10 kilometrin lenkkejä ja valvoin myöhään, että voin soittaa singaporeen skype puheluita. Luulin joutuvani muuttaamaan englantiin syksyllä. Englanti hömpän mentyä solmuun(luojan kiitos, en todellakaan ollut valmis eläkkelle vielä, olisi jäänyt monia asioita kokematta, kitaresteja pussaamatta. Tai ainakin kokemukset olisivat olleet erilaisia) taisin mennä vähän itsekkin ja laitoin loppu kesän tuulemaan aika kyseenalaisissa merkeissä. Kesä oli villi ja hauska, mutta myös sydäntä riistävä. Vietin työajan ulkopuolisen ajan pitkälti juosten, bailaten tai peittojen välissä runoja kirjoitellen. Olen onnellinen, että se kesä oli ja meni eikä tarvitse enää koskaan valvoa öitä pakon edessä.

Vierähti useampi kuukausi ennen kuin asiat alkoivat loksahdella taas paikoilleen.
Hassua.
Mutta sitähän elämä on.

Kuuntelin Beyoncen uutta levyä ja siivosin tänään töiden jälkeen aika paljon some kanaviani. Se teki hyvää. Puhdistin myös puhelimeni kaikesta turhasta, jätin ainoastaan kuvat joista oikeasti tuli hyvä mieli ja se teki hyvää. Nyt on siis siivottu asunto, vaatekaappi, tietokone, somet ja puhelin.
Blogin siivoamiseen palkkaan sen assistentin sitte:-) 

Tänään myös meikkasin tavallista vähemmän ja se sai mut kelaamaan tarvinko oikeasti joka päivä kaikkea sitä meikkiä. Vastaus oli yksinkertainen, en tarvitse :-) tanssistudiolle kerran meikittä mennessä sain aikamoisen vastaanoton. Todella moni venäläinen tanssija tuli ja kehui au naturel lookkiani. En tiedä miksi, mutta se on jäänyt mieleeni vahvasti. Myös viime keväänä paras ystäväni tallinnassa juorusi että silloinen poikaystäväni (jos näin voi sanoa :-D) oli sanonut että näytän kauniilta ilman meikkiä. Joskus instagrammissa vastaan tullessa hymyilen, koska hän ei sanonut sitä koskaan minulle.

Viikossa suomessa kerkeää tapahtua paljon kaikkea.
Mutta voi veljet mitä kaikkea kerkeää tapahtua kuudessa vuodessa.

//It is 11 o'clock and I just got home from the studio. Tallinn is  bloody beautiful today. When I returned here from Finland everywhere was so greenish. Flowers and beautiful warm weather. The sky was light pink.
It is the same in music and weather. They make some memories to come back over and over again.
It was boiling hot summer night outside and it makes me to think my life back many years ago.

Back then, I did 12 -hours lasting shifts. Between working day I ride my bike from one place to another to continue my working day. During that summer, I also had time to run 10 kilometers in a day, spend my time endlessly wondering things during nights, call to Singapore to have discussions via skype and be totally lost a part time. I though I have to move to Norwich in upcoming Autumn. However, as usually in life, something came up and the whole UK thing went totally wrong. Or now thinking about it, it went totally right. I wasn't ready yet to be retired. I would miss so many awesome things and wouldn't kiss many quitarist from the bands, nor had good times in Finland nor in Estonia. That summer was wild and fun, and I did a lot of  questionable decisions. I am happy that, oh so wild, fun but also heart breaking summer is over. I am also so happy that there is no need for me to force myself anymore to skip my dreams during nights.
It took me quite many months to get back in track again.

It is funny, but that is what life is.

Today, I listened beyonce's new lemonade album (IT IS LIT), cleaned my social media, cleaned my phone ( I only left everything that brings positive memories to me, feels good).
I also decided to reduce the make up a bit.


and oh, it is so beautiful outside.
<3.

                   INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK