sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Worry pretends to be necessary but serves no useful purpose.

Meitsin youtube kanavan uusi banneri, how cool 8)

                                                                      NUGETIT!

Mikä meno?
Mä olin jotenkin tosi väsynyt tän viikonlopun aikana, ja olenkin ottanut tosi iisisti nyt.
Olen suurimmaksi osaksi tuijottanut itseäni peilistä ja kysynyt, että tätäkö on vanhuus??
Yksi baila-baila viikonloppu ja vielä viikonkaan jälkeen ei oo kaikki supervoimat palautuneet
?????
Mitä tämä on??
MITÄ TÄMÄ ON MINÄ KYSYN???
vastauksia? kenellä on niitä? Tuomas Enbuskella??
(Rakastan Tuomasta koska tuomaksella on suurimpaan osaan mun kysymyksistä vastaus, et jos tumppi oot linjoilla niin teretulemasta tänne mun madisoniin.)
:-D

Nyt on siis sunnuntai, kello on 21.42 ja mä olen niiiiiiiiiiin valmis menemään jo töihin ja salille.
Juon kylmää kahvia ja kuuntelen Lauri Tähkän Morsian kappaletta koska en saa sitä jostain syystä vaihdettua..... :-D
Nyt ei mene lujaa, internet ystävät AUTTAKAA!!! :_D
Mulla oli vähän kevyempi viikko tanssi ja sali mielessä, se selvästi näkyi siinä fokuksen kadoksissa olemisessa. Nyt on kuitenki sellainen olo, että oon saanut mun tetris palikat kasaan ja huomenna oon valmis koitokseen a.k.a rintapäivään.
Jos ne loputkin palikat sitte vajoaisi paikoillensa siinä samalla ;)

Seuraavaksi mä ajattelin pakata mun huomisen retkeilyreppunakin tunnetun rinkan, ettei aamulla olisi aikaa tehdä jotain muuta. Rehellisesti sanottuna, mulla ei ole mitään hajua mun ensi viikon ohjelmasta, koska olen elänyt pimennossa niin, etten ole vilkaissut kalenteriin tai sähköpostiin (lukuunottamatta sitä kun tänään mulle soitettiin ja sanottiin että mene sinne) mutta mun huikeella röngten katseella (joka tuli kaupan päälle laser leikkauksesta ;D) nappasin silmilläni vaan oikean sähköpostin ja suljin kaikki muut avaamottamat pois mielestä :----D
Good job, Tara Good Job.

Eihän mulla nyt mitään asiaa ollut, tuli vaan yhtäkkiä ihan kamala ikävä teitä, mun internet ystäviä.
Te teette mun ilosiksi!!!
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA, VEDETÄÄN VIIKKO HYVILLÄ ENERGIOILLA JOOKOS KOOKOKSET? <3
                                                                             PUS!

//I have been a bit all over the places past weeks, and it has been a bit challenging to find a focus and put it in the right places lately. However, I slept so well during this weekend and now I am fully ready for my work week which is starting from tomorrow.
Also, I can not wait to get back to my workouts. So awesome.
Maybe later on also other things fall in places.
I love you.
Have a great week.

KISSES!
                            Voiko joku tuoda ruudolfin mun himaan? maailman parhaimmantuulista musiikkia :))
                              
                          INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK