perjantai 22. huhtikuuta 2016

The hardest thing about finding motivation is convincing yourself that you can achieve something that seems so far away. It is like when you are 4 you never imagine being 13, then you never imagine being 18, then you never imagine being 25 but eventually you get there. Look at your goals as something that is inevitable, something that will definitely happen, then the struggle doesn’t seem that bad after all

NUGETIT!

Mikä meno?
Mun henkinen tasapaino on järkkynyt koska, sitä mun uusinta videota on katsottu niin monta kertaa.
Meinasi hypätä sydän kurkkuun tänään officella kun avasin youtuben.
Jos et ole vielä katsonut ja tilannut kanavaa, voit tehdä sen täältä!
Mä tiedän, että miljoonaan on vielä pitkä matka, mutta rehellisesti sanottuna nuo katselukerrat lämmittää niin paljon mun sydäntä.
Mä en ole todellakaan koskaan määritellyt itseäni bloggaajaksi, koska kukaan ei maksa mulle penniäkään tästä hommasta, vaan teen tätä sen takia että mä tykkään tästä.
On niin kiva kuulla positiivista palautetta noista videoista, koska mä tunnen, että niiden tekeminen on ihan mun juttu ja on kivaa kun näätte paljon lähempää minkälainen persoona mä oikeesti olen kaikkien näiden sanojen takana.
Mulla on paljon ideoita taka taskussa teille ;)

Helsinki oli ihana.
Helsinki oli juuri sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsin.
Nyt tuntuu taas, että on akkuja ladattu viiden viikon edestä.
Tämä viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti.

Mun keskittyminen salilla on ollut vähän hukassa, mutta tänään se teki come backin (ehkä pre-workoutin voimalla.. :-D)
Kuka helkkari käyttää silkkipaitaa gymillä? No ilmeisesti joku tara kolppis joka unohti salipaidan himaan.....Onko tää oikee mesta heittää nyt se #noexcuses ? Toi paidan puuttuminen saatto myös olla ihan hyvä motivaattori lähtee helkkarin  nopeeta pois salilta :-DD

Nyt mä meinaan mennä katsomaan vähän videoita, ja syömään quest bareja.
PUSUJA!

//I am shocked how many people is watching my vlogs and it makes me so happy. I know it is not a million, but I appreciate so much your support. As I am not professional i.e nobody is paying me for writing a blog or filming videos I am more than happy to see that you are so supportive still.
KISSES! 

                   INSTAGRAM // YOUTUBE // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK