tiistai 5. huhtikuuta 2016

MUSIC SPEAKS


Mulla kysyttiin kerran yhdessä työhaasttattelussa, että mitä musiikki merkitsee sulle.
Olin hetken hiljaa ja sitten nostin katseeni ja sanoin, se merkitsee mulle kaikkea. Mä olen tosi audiovisuaalinen ihminen.

Musiikki on ollut mun elämässä niin kauan kun muistan.
Mä herään joka aamu musiikkiin, ja kun mä meen nukkumaan mä kuuntelen musiikkia. Mä kuuntelen musiikkia duunissa, gymillä ja salilla.

Tanssisaleilla kasvaneena, se ei ole mulle pelkästään haipakkaa viihdettä, vaan siitä on muovautunut mulle väline ilmaista itseäni. Myöhemmin siitä tuli myös tapa selviytyä. Musiikki auttaa mua oppimaan, se on mulle mun major stressin hallinta keino. Se on asia josta mä voin olla kontrollissa.
Musiikki puhuttelee, se yhdistää kulttuureita ja määrittää ihmistä.

Vaikka on päivän selvää, että musiikilla on selvä vaikutus mielialoihin ja jaksamiseen, mä ymmärsin sen totisesti vasta yliopistosta päästyäni. Myös Kanadassa ollessa musiikki auttoi mua. Vaikka matkustaa ympäri maailmaa, ja oma elämä on mullin mallin, niin musiikki pysyy.

Ja se auttaa tekemään jokaisesta hotellihuoneesta kodin. Jos mut laitettaisiin BB taloon mulle haastavinta ei olisi olla oma itseni.
Mulle haastavinta olisi elää ilman musiikkia.

Mä sain sen työpaikan, mutta jouduin lopulta kieltäytymään bändejä signaavan musiikkigurun urasta monien yhteensattumien vuoksi.
Hitto, mutta uskon että kaikella on tarkoituksensa, ja se haastattelu sai mut miettimään musiikin tärkeyttää mun elämässä uudelleen.

A while ago I got asked in a job  interview what music means to you. I was quiet a moment and they I lifted my head. I said it means everything me; I am super audiovisual person.

Music has been present in my life since day one.
I wake up everyday and put music on, when I go to sleep I listen to music. I listen music at work, at the gym and at the dance studio.

As growing up in dancing studios music is not only entertainment for me, but it has become a tool to express myself. Later on it also was major tool to survive. It helps me to handle stress, and it is something that I can have control over. Music speaks, it brings cultures together and it defines people.

Even though, it is clear that music has an impact on one moods, I didn't understand the high influence of music till I graduated from university. In Canada, music helped me. You can travel the world, you can have messy apartment or messy life, but music is always there. Music helps you feel like home when you are traveling from one hotel to another.

If I was put in BB house my major concern wouldn't be the cameras. It would be the fact that I can not listen music. 

I got the position back then.


                          INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK