lauantai 2. huhtikuuta 2016

I think we spend too much time wondering why we're not enough. We waste too much time putting ourselves down, that we don't ever stop to see that we are good enough. We spend too much time with our heads down and hearts closed, and never get a chance to look up from the ground and see that sun is shining and that tomorrow is another day.

aamupala <3
Hei mun internet supertähdet! 
Miten menee?

Heräsin noin tunti sitten, ja just laitoin kahvin tippumaan. Luultavasti oon juonut jo pannullisen kun tää postaus tulee ulos. Viime aikoina en oo kauheesti kirjoittanut teille konkreettisesti mitä mä on hommaillut. Ajattelin, että nyt olis tällasen pikaisen catch upin aika.

Mä oon joulun jälkeen tykittänyt niin paljon asioita, varsinkin kaikkia itsensä hoitohommia etten oo ite meinannut menossa pysyä. Oon tehnyt paljon asioita, joita oon niin kauan miettinyt tekeväni.
Esimerkiksi mennyt hammaslääkäriin sitten kuuden vuoden tauon jälkeen :-------D
Mutta palataan hetki takaisin aikaan ennen pääsiäistä.

TO 17.3 olin officella, kävin laittamassa räpsykät kuntoon ja illalla oli tanssi treenit.
PE 18.3 tein duunia koko päivän laivasta ja junasta käsin, saavuin kokkolaan ja illan vaan otin rennosti
LA 19.3 Kävin treenaamassa salilla
SU 20.3 Kävin treenaamassa salilla
MA 21.3 Tein töitä Suomesta käsin. Hoidin myös mun koreografi juttuja, vastailin  niitä koskeviin sähköposteihin ja annoin ohjeita viberin kautta.
TI 22.3 Olin duunissa, kävin siellä hampilääkärissä. Täytin paperilappuja aivan liikaa :-D
23-28.3 Ei muistikuvia liiasta suklaa munien syömisestä johtuen.
TI 29.3 Palasin takasin viroon, tein duunia, tein yhdne koreografian valmiiksi ja illalla oli tanssi treenit.
KE 30.3 Oli älyttömän hyvä päivä. Olin officella, kävin treenamassa (kevennettyä viikkoa). Kävin katsomassa kameroita talsussa.
TO 31.3 Olin officella taas koko päivän, kävin laittamssa kulman kuosiin, sekä illalla mulla oli tanssi treenit ja kuvaukset.
PE 1.4 Olin duunissa, juoksin aganissa, kävin treenamassa, ja illalla hinnottelin mun vaatteita, koska vien niitä sellaiseen vintage kauppaan tallinnassa. Kävin myös vihdoin ostamssa officelle itelleni työkengät (nyt tosiaan on vasta huhtikuu, ja oon palannt toimistolle tammikuussa XD) Puhuin myös eilen puhelimessa ja pakko sanoa, että puheluista ei ole kauheasti muistikuvia, koska väsytti niin kovasti :D
Jossakin vaiheessa juho vaan sano mulle, että pitäisköhän sun nyt lopettaa kun kellokin on jo niin paljon. Taisin vastata, että ihan just ku oon saanu nää loppuun :-D Sen jälkeen hinnottelin ja pakkasin tavarat loppuun ja oon kyl simahtanut heti sen jälkeen. Siinä vaiheessa kun ei enää silmät pysy perjantai iltana auki ja huomenna pitää olla skarppina koko päivä tietää, että on aika mennä nukkumaan :-D

Nyt mä juon tän kahvini loppuun, teen muutaman koreografian ja sitten lähden kovaa kyytiä yhdelle tanssistudiolle opettamaan koreoita kahdelle eri oppilaalle.
Nyt menee kovaa, mutta menkööt ;)

Oon myös edennyt siinä mun vloggaus projektissa jo sen verran, että nyt jo tiedän minkä kameran haluan. Nyt enää puuttuu se, että lampsin kauppaan ja käyn hakemassa sen. Mä olen viime vuodesta asti tehnyt vlogia ns. omaksi iloksi ja mulla on hurjasti lyhyitä vlogeja mun koneella. Mä oon kelannut sitä niin pitkään, mutta en tiedä mikä mua jarruttelee ;)
ajan puute ehkä? ;)

Lupaan rauhottua ensi kuussa (tiedän, että sanon aina näin mut oikeesti :--D)

Ihanaa viikonloppua, muistakaa tehdä asioita joista tykkäätte!
PUSUJA, ootte parhaita! <3

My vlogging dream is so close! Now I have had time to research a little bit about different camera options and now I know what I want. I also went to test the cameras. During past months I have done so many things that I have thought a long time, but haven't but any effort to do them, for example, going to a dentist after six years XD. Yesterday, I had a full day at the office, I went to have a good workout, popped by really quick at agan, went to buy shoes at the office (finally, after four months me being back to the office XD), came home and put price tags on my clothes. I was so fully tired that when I was in the middle of putting the price tags and talking to a phone with my friend, he just said that "Tara you have to stop and go to sleep, you are way too tired for that" so I finished and went to sleep. Now I am going to do the couple of choreographies and then I will go and teach two different girls today in one dance studio.
But first, coffee. <3

Love you, have a great weekend and remember to do what you love.
ps. I never thought I have SO MUCH stuff hanging in my closet. I thought if I even have anything to sell but I have THREE different suitcases going out. 
pps. I will calm down a little bit in May (I know I say this always, but this in time I am  not kidding ;))