lauantai 12. maaliskuuta 2016

You are not going to be happy all the time. No one ever is. Sometimes you are just you are just going to sort of exist and that is okay. Learn to be satisfied with the content and calm and "not sad". Not sad is good. Not sad is great.

            Hei!
Mitäs meille kuuluu? Ekat asiat ekana, ootte hyvin ahkerasti kyselleet multa millon se Sean Hundredin uusi musiikkivideo tulee ulos missä mä olen naispääroolissa, ja nyt se on julkaistu, ja löytyy täältä. Mitäs tykkäätte?
Mun mielestä ohjaajat, kuvaajat ja leikkaajat teki kyllä ihan mahtavaa työtä :) Tykkäsin niin paljon tehdä tuon kuvaajan kanssa töitä, koska mun mielestä se sai esiin parhaat puolet, ja mun mielestä se kertoo niin paljon ammattimaisuudesta.
Hey! How are we feeling today? I have got attacked with questions regarding the Sean Hundred's new music video's (where I played the main female character) releasing date, and now I can finally answer to you guys that it is released and you can see it here. What do you think?
I love how the directors, filmers and editors made it. I can not describe how I loved to work together with that filmer, I felt like he spotted all the best sides, and I think that is something that tells much about professionalism.

             
Katoitteko te Emma gaalan eilen? Mä en kattonut sitä suorana, koska mä olin eräissä synttärikemuissa, mutta katsoin sen tänä aamuna sitten 15 tunnin uutispimennon jälkeen, koska halusin säilyttää jännityksen  viime tinkaan ;) Mun mielestä kaikki palkinnot meni ihan oikeisiin osoitteisiin, enkä keksi motkottamisen aihetta mistään :--)
Tällä viikolla onkin sitten ollut kunnolla game on kun on tullut palattua flunssan ja leikkauksen jälkeen salille ja tanssimaan. Tanssiminen on sujunut tosi kivasti, nykyinen koreografia on mulle tosi helposti opittava, mutta salilla rauta on kyllä painanut kovasti. Varmaankaan flunssa ei ole vielä kunnolla mennyt ohi ja mun treenien intensiteetti on ollut matkalla alabamaan. Perjantaina sitten skarppasin, lähdin hakemaan vähän ulkoista motivaatiota uusien salikenkien muodossa, ja päätin että tänään mennään kovalla intensiteetillä, ja niin mentiin. Alle tunti ja olin ulkona salilta, voittajana.
This week I got back to the game. Dancing has felt good in my body, but I have had some difficulties with lifting. The iron has felt so heavy lately, and my intensitity have not been 10/10. I feel like I am not fully recovered from the flu, so I got out of my apartment and went to find some additional motivation. I found something, as these super shiny lovely queen glittery superstar shoes found me. It worked, and on Friday intensity was 11/10.
Mulla ei ole koskaan elämässä ollut superstareja. Muistan nuorempana kuinka kaikilla oli superstarsit ja mulla ei. Näin kymmenen vuotta myöhemmin nää tuntuu hyvältä, kannatti siis odottaa, että sai glitteriset superstarsit :---D
Välipala. Olen koukussa!

Oon tällä viikolla nukkunut sellaisia yhdeksän tunnin yöunia ja neljän tunnin päiväunia, ilman minkäänlaisia ongelmia nukkua lisäksi yöllä. Pitää varmaan koputtaa puuta näistä tämän hetkisistä unen lahjoista, koska ne ovat tuntuneet hyvältä. 

Tällä hetkellä mä olen saanut todella hyvin duuneja pakettiin, ja nyt kehitteillä on yksi yhteistyö juttu, toisen musiikkivideon kuvaukset huhtikuussa ja eräs projekti josta pitää vielä pitää suu supussa (Mä oon aina näin keväisin niin mystinen persoona :-----D). Kohta myös se gymi video julkaistaan, joten olkaa kuulolla! 8)
I feel like I have crafted with so many things, and now it is time to shine. Currently I have managed almost all my shootings and co-operations expect couple of them. I have also, something so interesting coming up but until now I have to keep quiet. But be with me, the lifting video will be released soon! 8)
 Mä en vaan saa sitä vloggaus ideaa mun mielestä. Mä ajattelen sitä ihan joka päivä, joten eiköhän meidän pidä jotain sen kanssa kehitellä. 

Tällä hetkellä mä istun saunassa, eli mun penthausessa ja mietin, että mun on pakko jossain vaiheessa löytää kämppä joka ei oo näin kuuma kun kesä tulee. Olis sille assistentille kyllä käyttöä...:-D

Pitäkää mahtava viikonloppu.
On hurjan pitkä aika kun olen ollut kotikotona. Hieman meinaa ikävä painaa, mutta jos jotain olen viiden vuoden ulkomailla asumisen aikana oppinut, on se, että huomenna on luultavasti jo paljon parempi :)

Ja jos on jotain terveellisiä ruokavinkkejä niin laittakaa vaikka kommenttiboksiin tulemaan otan ilolla vastaan :-D

KISSES! Have a great weekend guys!
I am currently sitting in Sauna. I mean in my penthouse apartment, as it is again that time of the year when it is boiling hot inside. I need to do something with this, when I find time for that.
I really could use that personal assistant, where do you get them for free? ;D
It has been ages that I visited my homehome in Finland and my heart is aching to Kokkola. But if something, I have learned during these 5 years living abroad is that it doesn't last forever. Tomorrow is probably better day already :)

ps. If you have some good healthy food recipes please share them with me down in the comment section :-)