lauantai 26. maaliskuuta 2016

So remember when we were driving in your car speed so fast I felt like I was drunk city lights lay out before us and your arm felt nice wrapped 'round my shoulder and I had a feeling that I belonged I had a feeling I could be someone

Ette ikinä usko kun kerron, etten ole mummoillut (ainakaan raakasti) kokkolassa ollessa! Kerrankin oltiin Jiin kanssa melkein kello kahteen (kaksi) asti ajelemassa. Siinä vaiheessa kun mummu rupee olemaan huolestunut siitä kun ei käy paljon bailaamassa tietää, että pitää nostaa leveleitä ;D (true story)

sain myös ehkä maailman cooleimman paidan. Koska tämä on paljastusten postaus voin myös paljastaa, että olen kerran pilannut mun ystävän orastavan rakkaustarinan koska kieltäydyin lähtemästä eräille vip jatkoille koska mun sydän on punainen....... :-D AIAI AIKOJA ON NÄHTY
Sen lisäksi olen käynyt salilla kovasti ja painanut normaalit duunit. Ensi viikko tulee olemaan koreografi asioiden kanssa kiireinen ja juurikin tanssijuttujen takia joudun palaamaan Tallinnaan tiistaiksi jo. Mutta kokkola on tarjonnut kaikkea sitä mitä kaipasin, helpotusta koti-ikävään sekä paljon rakkautta :):):)

kokkola tarjosi myös istun sensuellisti lattialla kuvat
Tähän väliin kolme asiaa joita ette tiedä musta
1) mulla on AINA kylmä. Ja nyt kelaatte, et teilläkin on aina kylmä. Mutta mun kylmyys on ihan omaa luokkaansa. Esimerkiksi monesti meidän officella teen töitä untuvatakki päällä. Mutta onneks mulla on maailman paras kolleega joka antaa mun laittaa patterit täysille.
2) Meille sattuu AINA Jiin kanssa ajellessa sellasia asioita että pitää joko soittaa paikalle ambulanssi, koirien eläinsuojelu kerho, poliisi, palokunta, Supo, F.B.I tai barack obama. Tällä kertaa löydettiin keskellä tietä oleva kultainennoutaja keskellä yötä. Siinä sitä sitten oltiinkin.
Koira raukka oli paniikin partaalla, mutta loppujen lopuksi päätyi omistajansa luokse monen tunnin etsinnän jälkeen. Siitä tuli onnellinen olo.
3) Mulla on pakkomielle hyviin tuoksuihin. Mä surustun jos unohdan laittaa hajuvettä. Olo tuntuu kun keisarilla ilman vaatteita.
4) Mä oon nykyään _TODELLA_ tarkka siitä mitä puen päälle. En tiiä milloin musta tuli tällanen nirso vaatteiden suhteen, mutta sen oon aina tiennyt, että vihaan printti paitoja. Tää paita on kuitenkin ihan absoluuttinen poikkeus. Tosi harvoin puen tällasia paitoja päälle, mutta tämä oli ihan pakko saada, sen verran osuva teksti oli. Perustelin itselleni ainakin 10 lauseella miksi tämä paita on just mun.


Jii varmaan grillaa mut elävältä tän kuvan julkasun jälkeen, mutta olen ehkä kerennyt poistua jo maasta kun se päätyy tänne 2080 -luvulla. Sori nyt kuitenki älä oo päätä vadille ....

SITTEN mun lauantain koho kohta oli se, kun sain antaa trulleille karkkia. Perjantain kohokohta oli sen sijaan se kun perheen kesken kokoonnuttiin syömään, juomaan ja kuuntelemaan juttuja 50 luvulta. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut niin hauskaa :-D Tuntuu hassulta, että kreikassa eläessäni niin toivoin että meillä suomessakin olisi sellainen kulttuuri, että kokoonnuttaisiin yhdessä syömään ja pulisemaan yhdessä, ja nyt sekin pieni unelma on käynyt toteen.

Oon myös iän myötä huomannut, että samaa tahtia kun mä kasvan myös mun unelmat muuttuvat, muovautuvat ja kasvavat samaan aikaan kun käyvät toteen

Oon saanut tosi hyviä treenejä tehtyä salilla. Joka kerta salilla yritän olla keskittyneempi, puristaa ittestäni kaikki irti ja tehdä kaiken paremmin kun edellisellä kerralla. Sali on kyllä tehnyt niin hyvää mun kropalle ja myös mielelle. Oli ihanaa puolitoista vuotta sitten alkaa rakentamaan kaikkea ihan alusta asti, ja se oli myös niin hyvä paikka alkaa kelaamaan mikä on oikeesti tärkeää elämässä. Oon niin onnellinen, että vaikka vieläkin teen joka päivä kovasti töitä sen eteen, että pidän mun oman zen kehän mun ympärillä ja pysyn balanssissa oon tosi onnellinen, että kaikkien niiden vuosien jälkeen oon sen löytänyt.  Kaikki menee just tällä hetkellä niinkuin pitääkin.
Paitsi se, että huomenna pitää siirtää kelloja jonnekkin suuntaan, joka tarkoittaa että mä saan nukkua vähemmän, se ei mene yhtään niinku pitää mä en oo henkisesti valmis nousemaan yhtään aikaisemmin kun pitää :----D 

Blog post in a nutshell:
 - I am still in Finland, I have been working like crazy
- I will come back to Esotnia next week. I have choreography things to do but also I miss Estonia bits
-When I was younger I ruined my friend's lovestory because I refused to go V.i.p after parties because it was full of professional hockey players which were the enemies of my hockey team. Real dedication I say. 
- I am having always cold. I know you think that you are having cold as well always (probably). But I am so cold all the time. SO FUCKING COLD that I have to wear winter jacket inside. I can not describe, it has always been like this but as I get older the cold gets worse. But gladly I have the best work mate ever and he let me control the heat system, which is always screaming the fullest, obviously. 
-When me and my best friend are driving around the city, we have this crazy curse that ALWAYS something happens that we have to call to the police, 911, dog rescue group, f.b.i or barack obama to save the situation. Last time we found a big dog in middle of the huge road.
Gladly, we eventually gave the dog to the owner, and the story got happy ending.
-Nowadays I am so exact what I wear. I don't think print shirts are my style, but THIS ONE was the one. I found 1000000 reasons why this text was absolutely my text. I bought it and I love it.
-I also had so much fun at a family dinner with my family. have been missing this lads and lasses to bits
-Gym has been great. I try everyday to beat myself, to push myself to train harder, lift heavier and be more focused. And that is what lifting is all about, isn't it. 
-Lifting has made so good to my body and my mind. I am so incredibly happy to say, even though I still battle on a daily basis with keeping my zen circle and maintaining my balance I can still say that I am so happy to be in this point currently. I feel like everything goes how it suppose to go. 
Expect the fact that tomorrow we will move the clocks and I am not ready for that :_D
I just can not wake up any earlier than currently. pls help

KISSES                                 INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK