sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Ota sitä kakkua saatana! EAT THAT BLOODY CAKE!
kakku mielessä koulu pielessä

Mä en ole pitänyt koskaan itseäni nirsona ihmisenä. Naisena, joka on maistanut aika lailla kaikkea mitä on tarjottu, en ole koskaan kokenut olevani nirso. Viime aikoina olen kuitenkin joutunut arvioimaan nirsouteni uudestaan. Onko nirsoa kieltäytyä epäterveellisistä ruista? Jos on mä taidan olla oikeen terveys nirso jumalatar.
I have never thought that I am picky when it comes to food. Believe me, I have tasted EVERYTHING that has come along my round. However, past years have made me wonder if I am a picky person, because I prefer healthier foods. If that is pickiness I suppose myself as a Goddess of Pickiness then.

Muutamia vuosia sitten kamppailin todella kovasti sosiaalisen paineen kanssa. Ja nyt ei puhuta mistään teiniaikojen NYT OTAT SITÄ SIIDERIÄ paineista, koska niistä mulla ei ole mitään hajua, mutta enemmänkin ota sitä SOKERIA paineesta. Mä olen aina työpaikalla, juhlissa, missä ikinä se nihkeä tyyppi joka ei usein ota kakkua. Yleisin kysymys nykyään on, olenko mä dietillä, ja mun vastaus on, että en tosiaan ole, syön vaan mun tavoitteiden mukaan. Se tarkoittaa, että myös otan kakkua sillon kun mun tekee mieli, enkä sillon kun jonkun tekee mieli, että mä otan sitä.
Jos ottaisin jokaisessa kissan ristiäisissä kakkua johon mun kutsuttaisiin, mä en näyttäisi enää tältä. 
HUPS :D
A few years ago I had struggle. The struggle was real. And it was about social pressure. And no, we are not talking about the drinking thing, but more about "EAT THAT SUGAR" problem. In offices, parties and where so ever I am the annoying person who often refuses take the cake. Often asked question that I get is, if I am on diet. No, I am not on diet, I don't do them. But I am eating according to my goals. That means, I eat that bloody cake when I want to. If I ate cake in every parties I visited, let me say, I wouldn't look like this.
OOPS!

Missinä olo opetti mua hurjasti miten tällasista sosiaalisista tilanteista selviää, niin ettei ammuta jousipyssyllä kakusta kieltäytyessä:-D Joudun usein juhlissa tahtomattani valokeilaan, kun yhtäkkiä useiden ihmisten katseet kääntyvät missin kakun palaan. "Ota nyt" "Tässä ei ole rasvaa" ovat enemmän kuin tuttuja lauseita kun useat silmäparit tarkkailevat kakkulautastani :-D

Kun mulle kesällä tehtiin ruokaohjelma mä salaisesti kiljuin onnesta. VIIMEIN mulla oli lupa olla terveys nirso JIPPII! Sen aikana, mä mietin myös usein, että miksi nykyään ihmisiä jotka ovat tehneet sen valinnan, että haluavat syödä terveellisesti niin usein nälvitään. Mä veikkaan, että yksikään fitness tyyppi ei ole sanomassa päivänsankarille, että otit sitten kakkua saatana. Miksi siis pitäisi nälviä, sen kakun syömättömyydestä?
Kaikki eivät tykkää kakusta.
Ja sen on helt okei.
Being a beauty queen has taught me how to deal this kind of situations. I also get unwanted attention at parties. While everybody is watching my plate I answer why I didn't take that cake :-D Also, when I got my macro plan last summer I was so excited. FINALLY, FINALLY, I have a reason to be the healthy dictator. That time made me also think why we, in general, pick those who try to eat healthily? I bet there is no fitness person who asks from birthday person why did you take that cake????
Why then somebody thinks he or she has the right to ask why you didn't take the cake?
Everybody don't prefer the cake. And that is okay.

Tää kaikki sai mut miettimään, millon terveellisistä elämäntavoista oli tullut tabu?
Joku kertoo vetäneensä festareilla neljän päivän putken, ja kaikki on ok.
Joku kertoo diettaavansa bikinifitness kisoihin, kaikki saavat hermoromahduksen.
Eiköhän meidän kaikkien olisi aika antaa vaan kaikkien kukkien kukkia ja pitää omista lautasistamme hyvää huolta ;)
This all made me feel like why the healthy lifestyle seems to still be a taboo?
If somebody tells about last trip to festival where was drunk three days in a row, noody cares.
Tell the same person you are on diet, and everybody is going crazy.
Let's just chill out, and let everybody made their own nutrition decision what the heck they are ;)

RAKKAUTTA!
LOVE!