tiistai 16. helmikuuta 2016

"I don't pay attention to the world ending. It has ended for me so many times and began again in the morning "


Jos mä saisin antaa yhden elämänohjeen nuorelle Taralle, sanoisin varmasti, että kaikki on väliaikaista. Minun mielestä se on yksi tärkeimmistä asioista joita voi oppia.

"I don't pay attention to the world ending. It has ended for me so many times and began again in the morning "

Vaikka en vaihtaisi yhtiäkään itkuja, tai sydäntä pakahduttavaa tunnetta pois, olisi niiltä voitu säästyä. Tai oikeastaan ei, koska olen ihminen, joka näyttää uskovan monen asian vasta itse koettuaan. 

Kertoisin myös, että tunteet eivät ole mitään konkreettista, ja useampaan asiaan ei ole oikeaa tai väärää vastausta. On vaan kasa erilaisia näkökulmia, sekä tapoja toteuttaa asioita. Toiset niistä saattavat olla nopeempia, toiset hitaampia, toisissa lopputulos voi olla parempi ja toisissa taas huonompi. Mutta absoluuttista totuutta ei ole maailmassa. 

"Give it to God and go to sleep"

Myöskin lohduttavaa olisi varmasti kuulla, että jos tänään tuntuu joltakin, ei tarkoita että huomenna tuntuisi samalta. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. On lohduttava tietää, että jos tänään tuntuu, että seinät kaatuvat päälle se on ohi menevää. Sen tajuttua jokainen elämän suuri ja pieni vastoinkäyminen on tuntunut helpommalta. Tunteeseen on turha jäädä vellomaan, vaan suunnata katse eteempäin. Silloin kun tunnne on ylitsepääsemätön, voi tunteen laittaa sivuun hetkeksi. Sen sijaan, että alkaisi vellovaan siinä kuuntelemalla Justin vernota
korvalappustereoista, voi surua tervehtiä ja ottaa sivusta seuraajan paikan.
Todeta, että tänään on tällainen päivä ja huomenna ehkä erilainen.
Sillä välin voi tehdä asioita joista nauttii, vaikka ne eivät tuntuisi täysin samalta. Kävi mitä kävi, ei asiaa miettimällä tai sitä murhetimalla voi sitä korjata. Vaikka kuinka miettisi puhelimen rikki mennyttä näyttöä seuravat 48 tuntia jatkuvalla toistolla, ei säröt siitä takaisin kuroudu, sillä vaan tekee itsestänsä murhemakkaran.  Joskus on vaan parempi todeta, että tänään tuntuu tältä, huomenna ehkä muulta, mutta pääasiassa asian kanssa ei tarvitse taistella nyt.
Siispä olenkin oppinut sanomaan itselleni, että tänään voi tuntua tältä, mutta kyllä mä pääsen yli siitä.

Sillä välin voi laittaa sali kamppeet päälle ja mennä vaikka nostelemaan puntteja.
Oli sitten kyse ihmissuhteista tai elämästä yleensä, jos sitä pitää yrittää pakottaa, se ei vaan yleensä toimi.

Rakkautta,

If I could give one life advice to younger Tara, it would definitely be that everything is temporary. Even though I wouldn't change any of those, oh so painful heartbreaks, I could avoid them if I already knew that there is no absolute wrong or right things to do things. Only plenty of different ways. Maybe not as good as ones, but still many different options. I think also, it would be comforting to know that if today you feel something, there is no guarantee that tomorrow you will feel the same. There is no point of stay on the sorrow, whatever the thing that bother you. Even though you would think about your wallet which your lost last night the next 48 hours, it won't come back to you. It only ruins your day. After realising that many of my obstacles have not seem to be so big anymore. When I face one, I greet it as a old buddy, but also state that this is what I am feeling today, but I will get over it.
Whether it is about relationships or life in general, if you have to force it, it is not right.

Kisses.