tiistai 26. tammikuuta 2016

They're gonna be out looking for us all night And they got a search party with their big flashlights

Lisää kuvateksti

Hei muruset!
Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

MITÄ HITTOA!!

Olin eilen ihan poikki treeneissä ja kaduin jo juoksumatolla sitä, etten ottanut pre workouttia toimistolta lähtiessäni. Arvasin jo treenin puolivälissä että flunssahan se sieltä pukkaa.
YLLÄTYYS!
Olin jo sunnuntaina ihan älyttömän väsynyt ja nälkäinen, joka kieli osakseen flunssan tuloa.
Mä tunnen itseni nykyään niin hyvin, että osaan kyllä yhdistää erilaiset tuntemukset aika hyvin niiden lähtöperiin. Esimerkiksi, jos hyvälaatuiset rasvat on päivältä unohtunut syödä, illalla tekee mieli kamalasti pähkinöitä. Sama juttu vitamiineissa. Mä uskon tosi vahvasti että ihminen on tosi biologinen olento ja sen takia kysyn itseltäni väsymyksen tai ärtyisyyden yllättäessä mistä tää nyt johtuu. Söinko hetki sitteni? Nukuinko hyvin tai onko mun hormooniit tasapainosssa? Jos vastaus kaikkiin edellä oleviin on kyllä, yleensä osaan odottaa flunssaa saapuvan vieraaksi.

Just viikonloppuna puhelimessa bailasin, että en olekkaan ollut pitkään aikaan kipeänä.

Sieltä se karma taas iski ;D
No, pitää ottaa kovasti inkivääriä ja sinkkiä niin eiköhän tää tästä lähde!
Meinaan mennä tänään tanssi treeneihin jos olo tästä ei pahennu, mutta otan vähän iisimmin tällä kertaa.
Tehdää luultavasti vain eteempäin uutta koreota joten nämä treenit ei ole niin korkeissa sykkeissä meneviä muutenkaan 
:)


Mä just tajusin tuossa, että oon vahingossa vähentänyt lihan syöntiä puoleen.
Olisi tekopyhää sanoa, että mulla on jotkut todella hienot eettiset päätökset tän mun kasvispainotteisempaan ruokavalioon siirtyessä, mutta totuus on vaan se, että viime aikoina kroppa ja mieli on tahtonut enemmän tofua kuin punaista lihaa.
Varmasti otan vielä ravintolassa pihviä ja kananmuniakin aamuisin menee, mutta esimerkiksi en muista millon viimeksi maitoa olisin juonut.
Mua rupesi niin puistattamaan ajatus siitä, että ihminen on ainoa eläin joka juo toisen nisäkkään maitoa että kokeilin kerran mantelimaitoa enkä enää sen jälkeen palannut takaisin perinteiseen maitoon :------D

Mulla on ensi viikonloppu ihan vaan varattuna itselleni, enkä aio ottaa mitään töitä koko viikonlopuksi ja kelasin pitkästä aikaa vaan levyttää himassa.
Mitä rakkautta!

The story in a nutshell: I got a bit flu but because I know my body more than well I knew it already from yesterday and sunday's feelings about constant hunger and sleepiness. I also had accidentally reduced eating a meat a lot.