sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Once you learn how to be happy, you won’t tolerate being around people that make you feel anything less. -Musavideo kuvaukset-TSAU!

Eilinen vierähti tosiaan kokonaan niiden musiikkivideoiden kuvauksissa. Nää proggikset on ihan mun lemppareita tanssi/Gymi kuvauksien lisäksi vaikka päivät ovatkin todella pitkiä. Täällä kuvattavaa oli paljon erityisesti minulla, koska esitin päänaisroolia videossa. Tällä kertaa oli myös tosi kivaa kun sain ihan oman vaatehuoneen missä sain rauhassa vaihtaa vaatteita ja käydä mussuttamassa porkkanaa tarpeen tullen :-D
 Videokuvauksien välissä, meillä oli myös perinteiset kuvaukset tosi taitavan valokuvaajan kanssa. Odotan innolla kuvia!
Nyt voi varmaan pikkuhiljaa jo sanoa, että olen ollut suhteellisen monen valo/videokuvaajan kanssa tekemisissä ja 99 % on ollut todella hyväntuulisia ja mukavia. Niin oli tälläkin kertaa. Oon myös huomannut, että mitä mukavampi valokuvaaja on ollut sitä parempia kuvia on ehdottomasti tullut! On ihan parasta tehdä duunia kannustavien ihmisten kanssa yhdessä. 


Aina kuitenaan ei ole itsestäänselvyys, että tuotantoryhmä on hyvä. Tällä kertaa se oli kyllä loistava, ja todella tehokas. Kun hommat on hoidossa, saadaan paljon asioita tehtyä lyhyessäkin ajassa. Usein showbisneksessä saa odotella todella paljon, mutta tällä kertaa mulle ei paljon vapaa-aikaa jäänyt ja se on merkki kyllä ammattimaisuudesta ja tehokkudesta :) ME LIKEYY! Tääl virossa jengi joka tekee on tosi nuorta ja osaavaa. Nää ihmiset tekee sitä sen takia, että rakastaa ja silloin kiistämättä kyllä lopputuloskin on hyvää :)

Mä pyrin aina tutustumaan ja juttelemaan ihmisen kanssa jonka kanssa kuvataan ennenkuin kuin astun kameran eteen. Sellanen kevytkin tunneside mun mielestä helottaa työskentelyä niin paljon. Tosiaan kun kuvataan kymmenen - kakstoista tuntisia päiviä, kiistämättä linssintakana oleva heppu tulee tutuksi kun se näkee kaikki sun tunneskaalat repeämisistä kompastumisiin. 

Mulle on jokaisesta projektista jäänyt kourallinen uusia kontakteja, ja niin jäi nytkin. Kun tehdään tiivisti toistakymmentä tuntia juttuja yhdessä, väistämättäkin ihmisiin on helppo tutustua. Meitä oli aika paljon ihmisiä kuvaamassa, ja se tekee asioista vieläkin hauskempaa.
 Tällä kertaa kun mun personal kuvailut oli suurimmilta osilta ohitse karattiin keittiöön jakamaan salaisuuksia elämästä, salilla käymisestä ja juomaan kahvia ja puolikkaita jekku shotteja. Yhdentoista tunnin aikana kerkeää oppimaan aika paljon ihmisestä kysy multa kysyn sulta kysymysleikin varjolla.
Mä avauduin tosi harvoin tuiki tuntemattomille ihmisille, mutta eilen kyllä keskustelua virtasi.
Hups :----)!
Tän päivän loppu muistutti mua jollakin tavalla tosi vahvasti meidän lukio aikaisista kotibileistä, ehkä sen takia, että en ole pitkään aikaan ollut kunnon kotibileissä ja toiseksi sen takia, että sillonkin karattiin keittiöön kikattelemaan ja jakamaa salaisuuksia.

Päivä oli ihan parasta.
En kestä!

So, we were filming yesterday a music video almot 12 hours, and it was full fun of all these 12 hours. I played the main female character and we had also some photoshootings during the day.
I absolutely loved the crew and venue during the shootings, and it was a full fun day, you know what I mean. So good experience.