torstai 28. tammikuuta 2016

It’s exciting when you find parts of yourself in someone else - Cold as ice but in the right hands she melts-Teitä on ollut viime päivinä aika hurjasti siellä.
Aika mageeta.
Kiitos, ja tervetuloa, olette enemmän kun tervetulleita :)
Ollaan uusii internet frendei, hauska tutustua!

Oon kirjaimellisesti röhnöttänyt nyt kaksi päivää, ja se on kyllä auttanut. Olo alkaa olemaan jo aika eteerinen (?!? huomatkaa, mun suomen kieli on parantunut 5/5 tasolle tai ainakin 4/5). Tänään kun on voinut jo vähän istuakkin oon kuluttanut mun aikaa lukemalla ja katsomalla kaikkea ihanaa fitness juttuja ja syömällä liukuhihnalla buranaa. Pian ajattelin tehdä mulle prode smoothien ja lukea Suomesta mulle lähetettyä cosmoa :) Luen todella harvoin naistenlehtiä, koska niitä ei ole virossa saatavilla, eikä ne kamalasti mua kiinnosta, mutta tällä kertaa Sanni kannessa sai mut kyllä lämpeemään. Sitä ennen halusin kuitenkin taas tulla vähän jakamaan mun ajatuksia teille. Postaus ei koske ketään tai mitään varsinkaan tällä hetkellä, vaan on vaan kirjoitettu ympäri pyöreesti mun viimeisten elämän kokemusten perusteella.

Mä tiedän, että oon jo pitempään ollut kommentoimatta mun parisuhde tilannetta lehdille, ask.fm:ssä jne, mutta nyt mä haluan vähän sivuuttaa asiaa. Mä oon sellainen ihminen, joka näkee tosi vahvasti toimivan parisuhteen sellaisena, että toisen kanssa ollaan sen takia koska viihdytään yhdessä, enkä niinkään sellaisena suhteena jossa pyritään rajoittamaan toista ja koko ajan toistellaam MEMEME sanaa. Sellaisessakaan parisuhteessa ei todellakaan ole mitän väärää, mutta tiedän ettei se mulle sovi.
Koska olen tosi itsenäinen ja kiireellinen nainen vaadiin myös itselleni itsenäisen ja kunnianhimoisen miehen, joka ymmärtää, että en voi olla 24/7 puhelin kourassa vastaamassa missä mä taas menen, koska mulla on toisinaan 12 tunnin päiviä jolloin mun focus on jossain muualla kun pusipusi viesteissä. Mä jotenkin kelasin, että oon tosi vaikea ihminen tän suhteen, kunnes yksi henkilö mulle sanoi, että ethän sä ole yhtään vaikea. Sä oot vaan tavannut ihan vääränlaisia ihmisiä sun matkan varrella. 

Kun tänään katoin taas noita tubettajia, mä muistin mitkä kaikki arvot mulle on mun läheisissä suhteissa tärkeitä, joten miksi tyytyä yhtään huonompaa kun voi saada parasta? Se, jos joku pitää yliopiston käyneitä naisia kylmänä ja urasuuntautuneina, ei ota pois mun halua kokea ja olla menestynyt elämässä. Se vaan selventää sitä, että mä tarvitsen henkilön joka haluaa kokea ja myös olla menestynyt elämässä, eikä valittaa tasa-arvoisuutta :-----D

Mun mielestä ihanteellista on se, että voi tukea toisia, mutta myös samaan aikaan viedä omia juttuja eteempäin. Mulla ei oo halua, eikä aikaa ruveta ketään suhteessa mentoroimaan koska en halua sitä myöskään itselleni tehtävän. Siinä tilanteessa asetelmat on jo aivan väärät mun mielestä. Mä olen ollut niin hyvissä kuin huonoissakin suhteissa, ja jos jotain olen oppinut niin sen, etten aio enää yhteenkään suhteeseen lähteä ennenkuin olen sata varma asiasta. Jotta mä sanon sanan parisuhde siihen tarvitaan jo aika helkkaristi ;). Mä oon tosi järki edellä kaikessa menevä tyyppi, enkä mä oikeen kauheen romanttisenekaan itseäni koe.
Enemmän sellanen oon sun kanssa koska mulla on kivaa,
enkä oon sun kanssa koska tämä parisuhde nyt:D
Mulle ei statukset tällä saralla merkkaa mitään, vaan oikeesti luottamus, kunnioitus ja rehellisyys.

 Mulla on tällä hetkellä niin hyvä elämä, että vaatii aika paljon, että tästä voi enää paremmaksi se muuttua. Mulle ideaali varmaan olisi joku uhreilija tyyppi koska, itekkin olen niin menevää sorttia. Sen sijaan jos mun sanomisia, persoonaa tai menemisiä yritetään kontroloida mä kyllä kauko katseisena ihmisenä nopeasti ymmärrän, että diz is not good man!  Mä oon ihminen joka nopeasti innostuu ja hullantuu ihmisiin, mutta valitettavasti se on myös usein yhtä nopeasti ohi menevää kun oikeat puolet tulevat esiin. Mut se mitä mä aina kelaan on, että jokainen ihminen johon oon tutustunut on antanut mulle niin paljon opetuksia, että arvostan niitä niin kovin.
<3. 
Mä tiedän, että on odottamisen arvoista, että löydän sellasen ihmisen jonka kanssa 100% kolahtaa (varsinkin huumori :--D), ilman sen kummempaa pakottamista. Se ei ehkä ole tänään, eikä ensi viikolla mutta mä olen valmis odottamaan, koska mulla ei ole minnekkään kiire :) 

Mutta ettei mee ihan pullamössöilyks mitä kuuluu FMTTU sarjaan? Mä oon ottanut tosi rennoin otten viime aikoina, joten on mennyt korvapuustia, suklaata jos toistakin. Treenit on kulkeneet vieläkin aivan älyttömällä voimalla. Jaksan vieläkin ihmetellä miten voi tuntua näin eriltä kun makrot on niin paljon suuremmat kun aikaisemmin. Musta tuntuu, että oon rakentanut aika hyvän aineenvaihdunnan nyt itselleni. Syön sellaisia määriä mistä uskalsin ennen vaan kuvitella.

Tähän loppuun ajattelin laittaa vielä muutaman mun mielestä kivan videon. Toivottavasti tykkäätte.


PUSUJA!!
nostelkaa kovia painoja ja rakastakaa toisianne puspus

There have been so many of you lately! Welcome, and I really mean it from the bottom of my heart. Let's be new internet friends shall we! Past two days I have been doing nothing but stayed in my bed and had a little rest. Meanwhile, I have been reading and watching loads of fitness related stuff from the internet, because they make me happy. Soon I am going to make a protein shake and read one Finnish magazine which was delivered to me from Finland! However, before that, I would like to share some thoughts of mine with you guys. This post is not about someone or something but like overall about life.

I know that I have not been answering in interviews or through my ask.fm anything regarding relationships. But today I thought could be a proper time for that.  I am that type of person who highly believes that relationships work like this: I want to be with you because I like to hang around with you. There are two INDEPENDENT people in a relationship and they hang together because they love to do so. Relationships are not about controlling or constant wewewe talk, but more about supporting your loved ones and selecting to be good to them because you care about them. Not because you are getting somthing out of it. Because I am the super busy woman I definitely need someone who has his own goals in his mind and is working hard to achieve them. I am not willing to be anyone's mentor whatsoever, cause I do not expect them to be mine either. This mom-mentor thing is already the so bad starting point for a relationship. 
I am very rational type of person and this is also why I want really to have a good time with someone rather than be crazy in love, cause let's be honest I am way anti romantic to that.
I am a person who gets so easily and quick excited about things but I also lose my interest very fast if the person is not what he told he is.

Today again, when I watched these fitness youtube videos I remembered why I have all these values on my mind and how I am not ready to settle anything less. Why should I if there is so much better things to achieve? If somebody thinks that because I went to university and I have goals in my mind I am too difficult, then that is their problem, not mine. I am pretty sure I can find someone who appreciates education and goals and is willing to support me as I support him. I have been in relationships and one thing I have learned is that I won't ever again go fastly into a relationship again if it doesn't feel right. I am willing to wait for the perfect connection. I know it may not come today or next week, but one thing I am sure is that it is worth of waiting.

Aaaaand so that this post it not only about me telling my preferences, let's speak a little bit about how FMTTU is going. It is going well, even though past couple of days I have eaten chocolate and cinnamon rolls as I am taking this not too seriously. It still amazes me on a daily basis how much more energy I have nowadays for example compared to my comp. prep. When macros are so much higher you can basically do anything! :D
SO all good.

I hope you have great week kisses!!