keskiviikko 27. tammikuuta 2016

I'm going crazy bout it, I'm going codeine crazy
MORIENS!


no wadap, enhän mä minnekkään treeneihin päässyt kun 666 lenssu tuli oikeen olan takaa eilen illalla.
Tuntuu oudolta olla himassa ensimmäistä kertaa sitten 8 vuoteen sairasloma päivällä.
Sekä mun tanssiopettaja, että työkaveri oli sitä mieltä, että mut pitäis lukita himaan, koska no öö..
Oon hieman adhd tämmöseen sairasteluun.

kello on 15:51 ja olisin ihan valmis jo palaamaan arkeen :---D
LOL!

Äsken laitoin vähän glitteriä kynsiin, kattelin youtubea, join 19 litraa vettä, kirjoittelin hassunhauskoa watsapp viestejä, söin ranskalaisia, questbareja ja kelasin tilata safkaa himaan koska talsussa se on niin helpoa ja halpaa, sekä unelmoin berliinin munkeista.
Löysin myös pyhän graalin, eli redbull lightin mun laukun pohjalta ja sekö vasta mut teki iloiseksi!!
Olen myös haaveillut tästä louis vuittonin artsy laukusta 
Muuten olen pysynyt täysin sängyn pohjalla, koska tää tauti kyllä vie kaikki mehut.

Oon luultavasti kasvanut vähän, koska en ole (ainakaan vielä) saanut jäätäviä stressi mulla ei ole aikaa nyt olla kipeänä vaan oon ottanut aika chillisti ja tehnyt oloni hyväks esimerkiksi hyvällä musalla. Pakko kyl sanoa, että silti vähän sydäntä riistää kattoo tyttöjen treenaamista ja muiden salikuvia </3 Mut toisaalta, oon kyllä ajatellutkin, että lihaksille tekis ihan hyvää vähän olla levossakin vaihtelun vuoksi. 

Mä oon myös tässä kelaillut ihan tosissaan jos aloittaisin tekemään muitakin kun periscope videoita, kun niiden tekemisestä niin nautin. Innostuttiin oikeen selaileen mulle kameroita ja netistäkin yksi päivä. Joten mitä mieltä te olette, olisiko sellanen kiva lisä?


PUSUJA!

Heyeyeyeyey! So I got a real flu yesterday and today I had to take a sickleave day. This is a frist time I will be absent from work since 8 years and it feels a bit weird. I have try to recover and just not to stress all the trains I will miss, and it is okay. It is 15:51 though and I am already ready to go back to work, but I do't feel it is wise thing to do. Today I have just stayed bed and ate french fries, quest bars and consumed my time by watching youtube videos. It breaks my heart to look all excerzise videos from internet but what can you do? And I feel like it is good for my muscles too to get a proper rest, so every cloud has a silver lining.
love ya!

                                INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK